Νέο Renault Clio ετοιμοπαράδοτο με όφελος έως 3.000€

Το νέο Renault Clio με τις πολλές αναβαθμίσεις έφτασε στην Ελλάδα και είναι τώρα ετοιμοπαράδοτο και με δέσμευση τιμής. Μπορεί να αποκτηθεί από 158 ευρώ το μήνα και με όφελος έως 3.000 ευρώ, ενώ πλαισιώνεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση, δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες και δωρεάν οδική βοήθεια για 3 χρόνια.

Από την κυκλοφορία του το 1990 μέχρι σήμερα, το Clio αποτελεί ένα αναμφισβήτητο success story, με 16 εκατομμύρια πωλήσεις! Τώρα εφευρίσκει εκ νέου τον εαυτό του, αποτελώντας την ιδανική μετουσίωση της «Nouvelle Vague» της Renault. Το σύγχρονο στυλ του είναι ακόμα πιο συναρπαστικό και όμορφο, ενώ το κομψό και ξεχωριστό εσωτερικό του εγκαινιάζει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας. Το νέο εμπρός μέρος αντανακλά δυναμισμό, η φωτιστική υπογραφή είναι εντελώς ανανεωμένη και αντικατοπτρίζει την νέα εταιρική ταυτότητα της Renault. Το νέο Clio διαθέτει επίσης αναβαθμισμένη τεχνολογία, καθώς, πλέον, ενσωματώνει ψηφιακό πίνακα οργάνων σε όλες τις εκδόσεις του, με οθόνη 7 ή 10 ιντσών.

Στη βάση της γκάμας των κινητήρων τοποθετείται ο 1.0 TCe 90 και αμέσως πιο πάνω ο 1.0 TCe 100 LPG, που καίει βενζίνη και LPG. Το σύστημα υγραεριοκίνησης είναι τοποθετημένο στη γραμμή παραγωγής, γεγονός που ενισχύει την αξιοπιστία του. Αυτό το σύστημα διπλού καυσίμου βελτιώνει την απόδοση, μειώνει την κατανάλωση και περιορίζει τις εκπομπές του CO2 (8% λιγότερο CO2 από έναν αντίστοιχο κινητήρα βενζίνης). Με τα δύο ρεζερβουάρ γεμάτα, το αυτοκίνητο μπορεί να διανύσει περισσότερα από 1.000 χιλιόμετρα συνολικά. Ο diesel κινητήρας 1.5 Blue dCi των 100 ίππων και των 260 Nm ροπής, είναι ιδιαίτερα αποδοτικός και με πολύ χαμηλή κατανάλωση.

Στην κορυφή της γκάμας του νέου Clio τοποθετείται το σύνολο E-Tech full hybrid με τη συνδυαστική ισχύ των 145 ίππων. Η σειριακή-παράλληλη αρχιτεκτονική του, συνδυάζει δύο ηλεκτροκινητήρες (ένα 49 PS και μια γεννήτρια εκκίνησης υψηλής τάσης 24 PS), με έναν 4κύλινδρο κινητήρα εσωτερικής καύσεως 1.6 λτ. 94 PS, ένα έξυπνο κιβώτιο ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη πολλαπλών λειτουργιών (multi-mode) και μία μπαταρία 1,2 kWh. Το αυτοκίνητο ξεκινά πάντα με τον ηλεκτροκινητήρα και μπορεί να κινηθεί με αυτόν, έως και για το 80% του χρόνου στις πόλεις – μειώνοντας την κατανάλωση έως και 40% σε σύγκριση με έναν συμβατικό βενζινοκινητήρα.

Σχετικά με τις τιμές του νέου Renault Clio, το 1.0 TCe 90 ξεκινά από 20.570 ευρώ, το 1.0 TCe 100 LPG από 21.870 ευρώ, το 1.5 Blue dCi από 23.970 ευρώ και το E-Tech 145 από 28.670 ευρώ  (οι τιμές δεν περιλαμβάνουν τυχόν προσφορές).

Get it on Google Play Download on the App Store