Mazda CX-60 με χαμηλό επιτόκιο ή όφελος 2.000 ευρώ

Η Mazda διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από SUV μοντέλα όλων των μεγεθών, μεταξύ των οποίων το CX-60 αποτελεί την πρόταση της Ιαπωνικής μάρκας για την κατηγορία των πολυτελών SUV. Πριν ένα χρόνο η Mazda παρουσίασε το πρώτο της Plug in Hybrid και το πιο ισχυρό αυτοκίνητο δρόμου που είχε ποτέ κατασκευάσει, αποδίδοντας συνδυαστικά 327 ίππους και 500 Nm. Να σημειωθεί ότι το Mazda CX-60 κατασκευάζεται στην Ιαπωνία και προσφέρεται με 6 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Με την παρουσίαση του CX-60 PHEV, η Mazda κάνει ένα ακόμα βήμα για τη μείωση των εκπομπών του στόλου της, ακολουθώντας το στόχο της να επιτύχει την ουδετερότητα του άνθρακα έως το 2050. Πιστή στη δέσμευσή της Ιαπωνικής εταιρείας για να προσφέρει αυτοκίνητα που σέβονται το περιβάλλον, σήμερα η Mazda Autoone, ο αποκλειστικός εμπορικός αντιπρόσωπος της Mazda στην Ελλάδα, παρουσιάζει το πρόγραμμα Eco Deal. Ισχύει μέχρι τις 31/12/2023 και προσφέρει μία ευέλικτη λύση για την απόκτηση ενός Mazda CX-60 Plug in Hybrid με μία από τις παρακάτω προνομιακές επιλογές:

Α) Προνομιακό επιτόκιο 3,9%
  • Προκαταβολή από 30%
  • Διάρκεια Χρηματοδότησης: έως 60 μήνες
  • Μηνιαίες σταθερές δόσεις
  • Διαθέσιμο για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Δυνατότητα ενσωμάτωσης ασφάλειας δανείου ή δόσεων
Β) Αναβάθμιση εξοπλισμού αξίας 2.000 ευρώ με ΦΠΑ

Εναλλακτικά o νέος πελάτης Mazda μπορεί να επιλέξει την αναβάθμιση εξοπλισμού και να επωφεληθεί με το ποσό των 2.000 ευρώ. Έτσι λοιπόν μπορεί αντί για την έκδοση Prime Line να επιλέξει την Exclusive Line χωρίς επιβάρυνση, ή αντί για την Exclusive Line να επιλέξει τη Homura ή αντί για την έκδοση Homura να επιλέξει την έκδοση Takumi. Το όφελος των 2.000 ευρώ διατηρείται ακόμα και όταν επιλέξει έκδοση με επιπλέον πακέτο/πακέτα εξοπλισμού όπως DRIV-P/Πακέτο υποβοήθησης του οδηγού, COM-P/πακέτο άνεσης, CON-P/πακέτο ευκολιών και ήχου ή PAN-P/πακέτο πανοραμικής ηλιοροφής.

Γ) Επιδότηση ανταλλαγής αξίας 2.000 ευρώ με ΦΠΑ

Σε αυτή την επιλογή μπορεί ο νέος πελάτης να επωφεληθεί από την επιδότηση ανταλλαγής του παλιού αυτοκινήτου με όφελος αξίας 2.000 ευρώ με ΦΠΑ.

Get it on Google Play Download on the App Store