Νέα SUV Subaru με εκπτώσεις έως 5.000 ευρώ

H ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS A.E., επίσημη αντιπροσωπεία της Subaru στην Ελλάδα, ανακοίνωσε εκπτώσεις έως 5.000 ευρώ (ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση) για όλα τα SUV της. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη Subaru και να κλείσουν το καινούργιο τους αυτοκίνητο με προνομιακή τιμή και πολύ γρήγορη παράδοση. Έτσι και για τις διακοπές προλαβαίνουν να φύγουν και να αποκτήσουν ένα κορυφαίο σε αξιοπιστία, ασφάλεια και οδηγική απόλαυση αυτοκίνητο, που πάει παντού.

Είτε πρόκειται για το ολοκαίνουργιο Crosstrek είτε για το αμιγώς ηλεκτρικό Solterra τώρα είναι μια μοναδική ευκαιρία απόκτησης ενός SUV Subaru σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή. Το πρόγραμμα αυτό ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Όλα τα αυτοκίνητα της Subaru που διατίθενται στην Ελλάδα ενσωματώνουν το μοναδικό σύστημα τετρακίνησης Symmetrical All Wheel Drive, έχουν στάνταρ αυτόματο κιβώτιο CVT και φέρουν το σύστημα προληπτικής ασφάλειας ΕyeSight.

Παράλληλα, σημαντική παροχή είναι και η μεγαλύτερη εγγύηση που έχει δοθεί, η Subaru Safe 8. Μέσω αυτής της εγγύησης η Subaru δείχνει την εμπιστοσύνη που έχει ως προς την αξιοπιστία και ασφάλεια των αυτοκινήτων της, καλύπτοντας με 8 χρόνια εγγύηση και απεριόριστα χιλιόμετρα σε όλη τη γκάμα της (24ΜΥ).

Η εργοστασιακή εγγύηση των 3 ετών ή 100.000 χλμ. επεκτείνεται για άλλα 5 χρόνια χωρίς πια τον περιορισμό των χιλιομέτρων για τα επιπλέον χρόνια. Δίχως κόστος, ο νέος ιδιοκτήτης Subaru νιώθει περισσότερο καλυμμένος, αφού κάνοντας πάντα την προβλεπόμενη προγραμματισμένη συντήρηση του οχήματος του για 8 χρόνια, απολαμβάνει πραγματική ξεγνοιασιά για άπειρα χιλιόμετρα με τη Subaru και το πρόγραμμα Subaru Safe 8 στο πλευρό του.

Get it on Google Play Download on the App Store