Αυτοκίνητο με 410 λτ. πορτ μπαγκάζ για 15.900 ευρώ

Αυτή και αν είναι προσφορά για καινούργιο, ευρύχωρο και άνετο αυτοκίνητο τεσσάρων μέτρων μήκους στην απίστευτη τιμή των 15.900 ευρώ. Και μάλιστα με το κλειδί στο χέρι, δίχως άλλες χρεώσεις! Δηλαδή σε αυτό το ποσό και σε λευκό χρώμα περιλαμβάνει τα έξοδα έκδοσης πινακίδων, τα έξοδα μεταφορικών και προετοιμασίας αυτοκίνητου, καθώς και έκπτωση 550 ευρώ στο πλαίσιο της τρέχουσας προωθητικής ενέργειας.

Στις 15.900 ευρώ διατίθεται το Dacia Sandero Expression TCe 90, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι, παράλληλα, όλες οι τιμές των υπόλοιπων εκδόσεων Sandero και Sandero Stepway, αποτελούν τελικές τιμές αγοράς. Πιο συγκεκριμένα, ο κάθε ενδιαφερόμενος αγοραστής μπορεί να αποκτήσει το νέο του Sandero ή Sandero Stepway, καταβάλλοντας μόνο το ποσό της εκάστοτε λιανικής τιμής (βάσει τιμοκαταλόγου), χωρίς να χρεωθεί με τέλη κυκλοφορίας (όπου υπάρχουν), έξοδα έκδοσης πινακίδων, έξοδα μεταφορικών και προετοιμασίας αυτοκίνητου, καθώς και με την αξία του μεταλλικού/πέρλα/ειδικής επεξεργασίας χρώματος. Έτσι, το όφελος για τον πελάτη διαμορφώνεται, ανάλογα την έκδοση, μέχρι και στα 1.325 ευρώ, περιλαμβανομένης και της τρέχουσας προωθητικής ενέργειας.

Σε συνέχεια της πιο πρόσφατης αναβάθμισης που δέχτηκε η γκάμα Sandero & Sandero Stepway, το μοντέλο εξοπλίζεται, πλέον, με ένα πλήρες εξοπλιστικό πακέτο τεχνολογιών υποβοήθησης της οδήγησης. Μεταξύ άλλων, αυτό περιλαμβάνει: σύστημα σταθερής ταχύτητας με ρυθμιζόμενο περιοριστή ταχύτητας, έξυπνο σύστημα διαχείρισης ταχύτητας, σύστημα ανίχνευσης απόσπασης προσοχής οδηγού, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, αυτόματο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών και δίκυκλων, σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε οδόστρωμα με κλίση και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος. Ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα είναι ενεργά όλα ή κάποια από τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης μέσω του διακόπτη «MySafety». Και όλα αυτά ενώ η γκάμα Sandero & Sandero Stepway πλαισιώνεται με 5 έτη εργοστασιακής εγγύησης και 3 χρόνια δωρεάν οδικής βοήθειας.

Αναφορικά με τον αρχικό κινητήρα, πρόκειται για τον 1.000άρη turbo αμιγώς βενζίνης, με την ισχύ των 91 ίππων και τη ροπή των 160 Nm από τις 2.100 σ.α.λ. Το μηχανικό αυτό σύνολο ταιριάζει μια χαρά στο Sandero των 1.048 κιλών, αφού προσφέρει σβέλτες επιταχύνσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 12,2 δλ.) και γενικά διαθέτει το απαιτούμενο μπρίο. Παράλληλα, καταναλώνει σε ρεαλιστικές μεικτές συνθήκες 6,3 λτ./100 χλμ., ενώ με εκπομπές CO2 118 γρ./χλμ. δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και μπαίνει καθημερινά στο Δακτύλιο. Μαζί με την πολύ άνεση από τις αναρτήσεις και το ευρύχωρο εσωτερικό και για τους πιο ψηλούς επιβάτες, το Sandero των 15.900 ευρώ αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία αγοράς.

Get it on Google Play Download on the App Store