Ανάρπαστα ετοιμοπαράδοτα Opel σε ειδικές τιμές

Με το νέο πρόγραμμα Opel Deals, η Opel κάνει ακόμα πιο προσιτή την απόκτηση ενός μοντέλου της, προσφέροντας ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα σε ειδικές τιμές. Το όφελος για τον πελάτη φτάνει μέχρι το ποσό των 3.200 ευρώ (ανάλογα την έκδοση), συν του ότι κάθε νέο Opel συνοδεύεται από 5 χρόνια εγγύηση. Να σημειωθεί ότι οι ειδικές τιμές του προγράμματος Opel Deals ισχύουν έως τις 20 Ιουλίου. Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να μάθει ο πελάτης στο Επίσημο Δίκτυο Opel, όπου μπορεί να δει από κοντά το Opel που τον ενδιαφέρει και να πάρει προσφορά.

Με το πρόγραμμα Opel Deals διατίθενται ετοιμοπαράδοτα Corsa με εκπτώσεις που φτάνουν έως τις 2.750 ευρώ και σε τιμές που ξεκινούν από 18.000 ευρώ και την έκδοση 1.2 75 hp Edition Pack. Πολύ συμφέρον είναι το Corsa και με τον πιο δυνατό κινητήρα 1.2 Turbo 100 hp στην τιμή των 19.300 ευρώ, ενώ πολύ ενδιαφέρον συγκεντρώνει και με το νέο υβριδικό σύνολο 1.2 Turbo Hybrid 100 hp στις 22.300 ευρώ (με 1.800 ευρώ έκπτωση). Το 48V Hybrid δίνει τη δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης σε χαμηλές ταχύτητες και φορτία. Για παράδειγμα σε ήπιους ρυθμούς κυκλοφορίας στην πόλη, η κατανάλωση σε πραγματικές συνθήκες μπορεί να πέσει ακόμα και τα 4 λτ./100 χλμ.!

Ιδανικό για όσους θέλουν ένα κόμπακτ και πρακτικό SUV για την πόλη και τα ταξίδια, για ζευγάρια και οικογένειες, είναι το Opel Crossland. Διατίθεται με δύο αποδοτικά μηχανικά σύνολα, το 1.2 Turbo 110 hp με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων και το πιο ισχυρό 1.2 Turbo 130 hp με στάνταρ αυτόματο 6τάχυτο κιβώτιο. Σε όλες τις εκδόσεις ισχύει όφελος 3.000 ευρώ, καθιστώντας το γερμανικό B-SUV μια εξαιρετικά συμφέρουσα πρόταση αγοράς. Στο μήκους 4,2 μ. αμάξωμά του, τέσσερις επιβάτες και πιο ψηλοί θα φιλοξενηθούν χωρίς παραχωρήσεις, έχοντας στη διάθεσή τους ένα μεγάλο πορτ μπαγκάζ 410 λίτρων, το οποίο φτάνει τα 520 λίτρα με το συρόμενο πίσω κάθισμα ή τα 1.255 λίτρα εφόσον πέσουν οι πλάτες των πίσω καθισμάτων.

Στο πρόγραμμα Opel Deals συμμετέχει και το Mokka με μειωμένες τιμές έως 3.200 ευρώ. Το νέο Opel Mokka τραβάει αμέσως το ενδιαφέρον και τα βλέμματα με τον ακαταμάχητο σχεδιασμό του, τόσο εξωτερικά, όσο και στο πολύ μοντέρνο εσωτερικό του. Σε αυτό κυρίαρχο στοιχείο αποτελεί το Opel Pure Panel με τις δύο ψηφιακές οθόνες για τον πίνακα οργάνων και το σύστημα πολυμέσων. Παράλληλα, το Mokka είναι ευχάριστο στην οδήγηση και αποπνέει ασφάλεια και στιβαρότητα στο ταξίδι. Παράλληλα, οι κόμπακτ διαστάσεις του (μήκος 4.151 χλστ.) το κάνουν ιδανικό και για τις αστικές μετακινήσεις. Για την κίνησή του φροντίζουν τα 1.2 Turbo μηχανικά σύνολα βενζίνης 100 hp, 136 hp και 130 hp AT8, καθώς και τα αμιγώς ηλεκτρικά 136 hp 50 kWh και 156 hp 54 kWh.

Το κοινό που αναζητά μεγάλες ανέσεις και χώρους για επιβάτες και αποσκευές (514  λτ. πορτ μπαγκάζ) θα επιλέξει τη ναυαρχίδα της Opel, το Grandland. Με το πρόγραμμα Opel Deals το όφελος φτάνει τα 2.400 ευρώ, ενώ από την αρχική έκδοση 1.2 Turbo 130 hp Edition παρουσιάζει πληρότητα και σε εξοπλισμό. Ακόμα περισσότερη οικονομία σε καύσιμο εξασφαλίζει το Grandland με το δυνατό πετρελαιοκινητήρα 1.5 λτ. 130 hp και στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων. Στην κορυφή της γκάμας τοποθετείται το ακόμα πιο υψηλής τεχνολογίας και αποδοτικότητας Plug-in Hybrid Grandland με τον 1.6 Turbo κινητήρα, τη συνδυαστική ισχύ των 224 ίππων και μεικτή κατανάλωση 1,2 λτ./100 χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store