VW Golf τα βάζει με Nissan GT-R (+video)

Οι αγώνες Drag race είναι τις περισσότερες φορές απολαυστικοί. Πόσο μάλλον όταν «μονομάχοι» είναι δύο εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα. Ένα Volkswagen Golf Mk2 το οποίο έχει 735 ίππους και με βάρος λιγότερο από ένα τόνο μάχεται δίπλα στο απόλυτο ιαπωνικό «τέρας» Nissan GT-R που αποδίδει στους τέσσερις τροχούς 550 ίππους (φαίνεται να είναι μοντέλο του 2012) και ζυγίζει 1.730 κιλά.

Διαβάστε επίσης: Επική κόντρα ανάμεσα σε Audi RS6 Avant και Ariel Atom (+video)

Η ισορροπία φαίνεται να γέρνει προς το μέρος του γερμανικού χάτσμπακ καθώς η αναλογία ισχύος/βάρους είναι καλύτερη. Από την άλλη το GT-R μπορεί να υπερηφανεύεται ότι διαθέτει την καλύτερη τετρακίνηση και παρόλο το μεγάλο βάρος του να μπορεί να κερδίσει στο τέλος της ευθείας. Καθώς οι ιδιοκτήτες αυτών των παλαιότερων αυτοκινήτων ξοδεύουν μια μικρή περιουσία για να τα κάνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται δεν τους πολύ ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση. Παρατηρήστε πόσο μεγάλο είναι το intercooler στο VW Golf καθώς και τις μπάρες που διαθέτει στο εσωτερικό του. Στον αντίποδα το Nissan GT-R μοιάζει να είναι εντελώς εργοστασιακό.

Δείτε ακόμα: Φλας ή αλάρμ πριν το παρκάρισμα;

Δείτε παρακάτω, στο video που ακολουθεί πως επιταχύνουν τα δύο αυτοκίνητα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το ποιο είναι πιο γρήγορο…

Get it on Google Play Download on the App Store