Όταν το Audi RS 5 γνώρισε την υποστροφή (+video)

Ο αλυτάρχης στους αγώνες πίστας υπάρχει για να οριοθετεί τον ρυθμό και να δίνει τον απαραίτητο χρόνο στους υπεύθυνους του εκάστοτε σιρκουί, ώστε να επαναφέρουν την πίστα σε κατάσταση αγώνα έπειτα από κάποιο συμβάν. Στα ράλι κάνει αναγνώριση στην ειδική, προκειμένου να ελέγξει για τυχόν εμπόδια ή θεατές που στέκονται σε λάθος σημείο. Επαγγελματίες οδηγοί αγώνων χρησιμοποιούνται και στις δυο περιπτώσεις, ωστόσο δεν παύουν να είναι άνθρωποι.

Δείτε ακόμα: Γυναίκα με Opel Astra OPC δεν κατάφερε να στρίψει (+video)

Και όπου άνθρωπος=λάθος. Όπου λάθος=video προς γνώση και συμμόρφωση. Ο οδηγός του Audi RS5 που ακολουθεί δεν προδόθηκε από τους 450 ίππους του twibturbo 2.9 V6, ούτε από το φύσει υπερστροφικό στήσιμο του γερμανικού κουπέ. Η αιτία που τον οδήγησε στην μεγαλοπρεπέστατη τούμπα ήταν μια απλή υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου. Καθυστέρησε πολύ στα φρένα, μπήκε με περισσότερα στην στροφή, βγήκε με «μούτρα». Την κατάσταση επιδείνωσε η απόφασή του να δώσει γκάζι όταν διαπίστωσε πως η διαδικασία του στριψίματος δεν έβαινε καλώς, προκειμένου να «ισιώσει» με το πίσω μέρος. Δεύτερη σερί υπερεκτίμηση στις δυνατότητες του quattro και η σύγκρουση με το ανάχωμα ήταν γεγονός.

Διαβάστε επίσης: Αφού το βλέπεις ότι δεν θέλει να στρίψει… (+video)

Προφανώς και δεν φταίει το αυτοκίνητο όταν ο άνθρωπος που κάθεται πίσω από το τιμόνι δεν γνωρίζει τα οδηγικά χαρακτηριστικά του. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για επαγγελματία.

https://www.facebook.com/MarchettinoYouTube/videos/10160628217860035/

Get it on Google Play Download on the App Store