Εκπληκτικό παρκάρισμα νταλίκας από γυναίκα (+video)

Η οδήγηση μιας νταλίκας είναι από τις πιο δύσκολες και περίτεχνες καταστάσεις στο δρόμο. Μεγάλο όχημα, με πολλή επιφάνεια πίσω από τον οδηγό και μάλιστα, ούτε καν ενιαίας μορφής. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ένα απλό φορτηγό, έστω τριαξονικό, ή λεωφορείο. Στην νταλίκα η καρότσα «σπάει», προσθέτοντας πόντους δυσκολίας τόσο στην διατήρηση της πορεία του οχήματος, όσο πολύ περισσότερο όταν χρειαστεί να το παρκάρεις.

Κι όταν λέμε παρκάρισμα, δεν μιλάμε για άναμμα τα αλάρμ και απλή στάθμευση στην άκρη του δρόμου. Εννοούμε να πρέπει να βάλεις με την όπισθεν, ακόμα και μέσω οπισθογωνίας, μια τεράστια μάζα άνω των 10 μέτρων πίσω σου, η οποία αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι του τράκτορα που χειρίζεσαι. Μανούβρες που χρειάζονται συχνότατα, καθώς πολλές φορές τα φορτηγά πρέπει να μπουν σε συγκεκριμένα σημεία κατ’ αυτό τον τρόπο, προκειμένου να φορτωθούν τα προϊόντα στο «καμιόνι». Κάμερες οπισθοπορείας και αισθητήρες δεν υφίστανται. Μόνο πλαϊνοί καθρέπτες και ο αυχένας του οδηγού, που δεν αποκλείεται να βγει έξω από το παράθυρο για να βλέπει καλύτερα.

Οι γυναίκες είναι γνωστό, το παραδέχονται και οι ίδιες εξάλλου, πως δυσκολεύονται με το παρκάρισμα του αυτοκινήτου. Φαντάζεστε οπισθογωνία με νταλίκα; Δεν χρειάζεται, καθώς ό,τι αρνητικό και να βάλει το μυαλό έρχεται η παρακάτω Κινέζα να το πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων. Εκπληκτικός χειρισμός στο τιμόνι, ασύλληπτη αίσθηση χώρου, σε ένα παρκάρισμα που οι περισσότεροι άντρες επαγγελματίες θα δυσκολευόντουσαν να πετύχουν με δυο-τρεις προσπάθειες. Η φίλη μας τα κατάφερε με τη μία, βάζοντας το φορτηγό ανάμεσα σε δυο άλλα, ακριβώς ανάμεσα στις γραμμές. Και κάποιοι άλλοι πιάνουν δυο θέσεις με Hyundai i10 στο σούπερ μάρκετ…

Get it on Google Play Download on the App Store