Άνθρωπος επιτέθηκε σε νταλίκα! (+video)

Ένα ρητό αναφέρει: «αν ένας σκύλος δαγκώσει άνθρωπο, δεν έγινε κάτι. Αν ένας άνθρωπος δαγκώσει σκύλο, είναι είδηση». Παραφράζοντάς το, αν μια νταλίκα χτυπήσει άνθρωπο, όσο θλιβερό γεγονός κι αν συνιστά, δεν είναι παράλογο. Το να επιτεθεί άντρας σε βαρύ όχημα όμως, είναι άνω ποταμών!

Δείτε επίσης: Ποιος κινητήρας έκαιγε αέρα κοπανιστό;

Το πραγματικά απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Φλόριντα, των Ηνωμένων Πολιτειών. Δεν είναι η πρώτη φορά που μας έρχεται video με ευτράπελα στους δρόμους από την Αμερική. Είναι σίγουρα η πρώτη πάντως, που παρακολουθούμε έναν άντρα να βρίσκεται πάνω στο καπό νταλίκας και να την χτυπάει! Σε μια σκηνή βγαλμένη από ταινία δράσης, ένας άνθρωπος έχει γαντζωθεί από το καπό και επιχειρεί να σπάσει το παρμπρίζ, προκειμένου να χτυπήσει τον οδηγό, τη στιγμή που το φορτηγό κινείται κανονικά!

Τα πλάνα ξεκινούν όταν το όλο σκηνικό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε τι προηγήθηκε μεταξύ των δυο αντρών και προκάλεσε την άνευ προηγουμένου αντίδραση του δράστη. Η κατάσταση «μυρίζει» αποτρόπαιο δυστύχημα σε κάθε δευτερόλεπτο, καθώς ο οδηγός επιχειρεί να ρίξει τον επιτιθέμενο από το όχημα κάνοντας τιμονιές και φρενάροντας απότομα. Προφανώς δεν χρειάζεται ανάλυση ή οπτικοποίηση του τι θα γινόταν, αν ξαφνικά ένα ανθρώπινο σώμα βρισκόταν κάτω από τις ρόδες 10+ τόνων.

Διαβάστε ακόμα: Πήρε Lamborghini με το επίδομα του κορωνοϊού!

Ως εκ θαύματος, δεν συνέβη τίποτα μακάβριο. Παρενέβη η αστυνομία, με τον οδηγό να κάνει σταματάει και τον -σε κατάσταση αμόκ- δράστη να συλλαμβάνεται.

Get it on Google Play Download on the App Store