Ζωντανεύει το κτήριο του Λαϊνόπουλου – Ποιος το πήρε

Η SEEAG ανακοινώνει Στρατηγική Επένδυση στο συγκρότημα, πρώην ιδιοκτησίας «Ι.Ε. ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Β.Ε.Ε.Μ.», στην Νέα Κηφισιά με σκοπό την Ενίσχυση της Παρουσίας της στην Ελληνική Αγορά. Η SEEAG, στρατηγικός συνεργάτης του Ομίλου Geely Holding στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνει σημαντική νέα επένδυση στο συγκρότημα, πρώην ιδιοκτησίας «Ι.Ε. ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Β.Ε.Ε.Μ.», στο 16 χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στη Νέα Κηφισιά. Αυτή η εμβληματική εγκατάσταση, που υπήρξε σημαντικός κόμβος της ελληνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, θα μετατραπεί στο μελλοντικό κέντρο της SEEAG και των επιχειρηματικών της μονάδων στην Ελλάδα, αποτελώντας αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής επέκτασής της στην Ελλάδα.

Με πάνω από 6.000 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακών χώρων και γραφείων, το εν λόγω συγκρότημα έχει αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ελληνική αγορά αυτοκίνησης για δεκαετίες. Η επένδυση της SEEAG επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για τη δημιουργία μιας ισχυρής παρουσίας στην Ελλάδα, καθώς η εταιρεία επεκτείνει την εμβέλειά της και στοχεύει να καθιερωθεί ως βασικός παράγοντας στον τομέα της αυτοκίνησης. Η συγκεκριμένη στρατηγική επένδυση έρχεται σε συνέχεια των πρόσφατων ανακοινώσεων της SEEAG για σημαντικές συνεργασίες, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας της με την EKKA, ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ελληνική λιανική αγορά αυτοκινήτων. Η EKKA θα λειτουργεί σε πολλαπλές τοποθεσίες λιανικής στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδίου για τη δημιουργία έως 15 σημείων πώλησης και εξυπηρέτησης για τις μάρκες Lynk & Co και Farizon σε όλη την Ελλάδα. Οι εξελίξεις αυτές αντικατοπτρίζουν τη συνεχή δέσμευση της SEEAG για την ανάπτυξη ενός ισχυρού και δυναμικού δικτύου αντιπροσώπων, εξασφαλίζοντας προσβάσιμες και κορυφαίες υπηρεσίες για τους Έλληνες πελάτες.

Αυτή η νέα επένδυση συμπληρώνει την πρόσφατη ανακοίνωση της SEEAG για τη συνεργασία της με τη Farizon, παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων νέας ενέργειας. Ως η εμπορική μονάδα του Ομίλου Geely Holding, η Farizon εξειδικεύεται στην παραγωγή ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCVs), όπως βαν, φορτηγά, λεωφορεία και βαρέα οχήματα. Η Farizon κατέχει πάνω από 20% της εγχώριας αγοράς στην Κίνα και διατηρεί κυρίαρχη παρουσία παγκοσμίως στον τομέα των LCVs νέας ενέργειας. Αυτή η συνεργασία υπογραμμίζει την πρόθεση της SEEAG να ηγηθεί της μετάβασης σε βιώσιμες και καινοτόμες λύσεις κινητικότητας στην Ελλάδα. Ο Όμιλος Geely Holding, του οποίου το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει την Lynk & Co ως ένα σημαντικό brand επιβατικών αυτοκινήτων, κατατάσσεται μεταξύ των 10 κορυφαίων σε πωλήσεις κατασκευαστών αυτοκινήτων παγκοσμίως. Η συγκεκριμένη στρατηγική συνεργασία αποτελεί θεμέλιο λίθο του αναπτυξιακού σχεδίου της SEEAG στην Ελλάδα.

Σχόλιο του Domen Habič, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της SEEAG: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επένδυση σε αυτή την εγκατάσταση, η οποία θα αποτελέσει κεντρικό κόμβο για τις δραστηριότητές μας στην Ελλάδα. Η ιστορική σημασία της στην αυτοκίνηση και η προνομιακή θέση της, την καθιστούν ιδανική βάση για τη συνεχή μας ανάπτυξη. Αυτή η επένδυση, μαζί με τις στρατηγικές μας συνεργασίες, αποδεικνύει τη σαφή μας δέσμευση για την προώθηση καινοτόμων λύσεων κινητικότητας που ανταποκρίνονται στις μελλοντικές ανάγκες των πελατών μας. Στοχεύουμε στη μακροπρόθεσμη επιτυχία της SEEAG και των brands του Ομίλου Geely στην ελληνική αγορά αυτοκίνησης.»

Get it on Google Play Download on the App Store