«Xρόνια πολλά» από την Μomo στην Hot Wheels!

Την Momo υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην την ξέρουν όλοι, ειδικά όσοι δεν πολυασχολούνται με το «άθλημα» της βελτίωσης. Οι μινιατούρες της Hot Wheels, όμως, είναι γνωστές τοις πάσι και αποτελούν διαχρονικό φετίχ για τους φίλους των τετράτροχων. Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από όταν η Mattel παρουσίασε το πρώτο της «αυτοκινητάκι» και η εταιρία που είναι συνυφασμένη με τα προϊόντα αυτοκινήτου κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα μας παιχνίδια.

Δείτε ακόμα: Tι είναι ο «κλέφτης» ηλεκτρόγκαζου;

Η Momo, λοιπόν, λανσάρει το Hot Wheels 50th Anniversary Limited Edition Steering Wheel. Πίσω από το όνομα-«συρμό» κρύβεται ένα ειδικά σχεδιασμένο τριάκτινο τιμόνι, με επένδυση Alcantara και χειροποίητη ραφή χρυσού χρώματος. Οι ακτίνες διαθέτουν ιδιαίτερη σχεδίαση, με σκοπό την ταύτιση με το σήμα της Hot Wheels – την φλεγόμενη ρόδα, όπως σαφέστατα δηλώνει και η ονομασία της εταιρίας. Στον αφαλό συναντάμε το αντίστοιχο καπάκι για τον εορτασμό των 50 χρόνων, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Momo παραμένει σταθερή στις αξίες της και αντιστάθηκε στον πειρασμό των σχεδίων με επίπεδο κάτω μέρος, μια μόδα που έχει κυριεύσει της τάξεις της αυτοκίνησης.

Διαβάστε επίσης: «Μπρουτάλ» Mercedes 190E τα βλέπει όλα «ανάποδα» (+video)

Aρχικά η παραγωγή είχε προγραμματιστεί να περιοριστεί μόλις στα 50 κομμάτια, όμως η απήχηση που είχε το επετειακό τιμόνι στο κοινό ανάγκασε την ιταλική εταιρία να επεκτείνει το εύρος των παραγγελιών. Το Hot Wheels 50th Anniversary Limited Edition Steering Wheel μπορείτε να το παραγγείλετε αποκλειστικά από εδώ, ωστόσο θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι κοστίζει 347 ευρώ (395 δολάρια) – κι αυτό χωρίς τα έξοδα αποστολής.

 

Get it on Google Play Download on the App Store