Βαρέθηκε το Toyota Corolla του και το έκανε κάμπριο! (+video)

To Toyota Corolla είναι το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον πλανήτη, ενώ από το 1966 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, μέχρι την τωρινή δωδέκατη κατά σειρά γενιά του, το έχουμε δει σε αμαξώματα σεντάν, 3θυρα, 5θυρα και στέισον βάγκον. Toyota Corolla κάμπριο δεν έχει εμφανιστεί ποτέ όλα αυτά τα χρόνια, ούτε πρόκειται για δούμε στο μέλλον. Ωστόσο ο κάτοχος ενός παλιού Corolla (8ης γενιάς), το βαρέθηκε και αποφάσισε να το μετατρέψει σε κάμπριο!

Δείτε και αυτό: Ηλεκτρικό αυτοκίνητο ετοιμάζει η Kαλάσνικοφ!

Ο τρόπος της μεταμόρφωσης γίνεται χωρίς τη βοήθεια κάποιου ειδικού και είναι τελείως ερασιτεχνικός σε κάθε επίπεδο. Αν και στο βίντεο αναφέρει «πως θα μεταμορφώσετε το αυτοκίνητο σας σε κάμπριο», εμείς σας συνιστούμε να μην το επιχειρήσετε, πόσο μάλλον να βγείτε στο δρόμο με ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Αν πάλι έχετε ένα τέτοιο οχημα κάπου πεταμένο σε κανένα χωράφι και θέλετε να σπαταλήσετε το χρόνο σας, τα μόνα εργαλεία που θα χρειαστείτε είναι ένα μια ταινία, ένα λεπτό σύρμα, ένα πριόνι, μια λεπίδα και παλιές οδοντόβουρτσες.

Αρχικά θα πρέπει να βγάλετε κάθε επένδυση από το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Κατόπιν να αφαιρέσετε το πίσω παρμπρίζ και να κόψετε τη μεσαία και πίσω κολόνα. Ξανά θα πρέπει να βάλετε τις επενδύσεις και το κάμπριο είναι έτοιμο. Βέβαια τα σημεία που κόπηκαν οι λαμαρίνες μπορεί να μην καλύφθηκαν, να μπήκαν ζώνες ασφαλείας και να μην έγινε κάποια υποτυπώδης ενίσχυση, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες, όπως και η στρεπτική ακαμψία του αμαξώματος που έχει πάει… περίπατο.

Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι συμμαχίες της αυτοκινητοβιομηχανίας!

Δείτε παρακάτω τη μεταμόρφωση του Corolla σε κάμπριο.

Get it on Google Play Download on the App Store