Turbo καρφώματα με παπούτσια Porsche και αύρα NBA

Τη νέα σειρά αθλητικών παπουτσιών και ρούχων παρουσίασαν οι Porsche και Puma, με τα πατούμενα να έρχονται κατευθείαν από το μαγικό κόσμο του NBA και έναν εκ των καλύτερων παικτών.

Το ένα μοντέλο παπουτσιού πρόκειται για το MB.03, που φοράει και ο superstar των Σάρλοτ Χόρνετς, ΛαΜέλο Μπολ. Ακριβώς τα ίδια με του γκάρντ των «Σφηκών», αλλά με τη διαφορά ότι εδώ βάφονται σε κιτρινόμαυρο συνδυασμό. Οι «νυχιές» στο πλάι, μαζί με τα λογότυπα «Porsche» και «Turbo» τραβούν το μάτι σαν μαγνήτης, ενώ τα κορδόνια είναι είτε κίτρινα είτε μαύρα. Το έτερο παπουτσάκι είναι τα γνωστά Nitro, επίσης σε κιτρινόμαυρο μοτίβο και το «Porsche Turbo» σε περίοπτη θέση. Από πού προκύπτει η σύνδεση με την υπερτροφοδοτούμενη 911 είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτό, καθώς στις φωτογραφίες εμφανίζεται μια χρυσαφί (όχι κίτρινη) 930.

Ίδια χρωματική επιλογή και την υπόλοιπη σειρά προϊόντων, που περιλαμβάνουν ζακέτες, φόρμες, T-shirt και φούτερ. Σε αυτά, ωστόσο, η σχέση με την εικονιζόμενη 911 Turbo εμφανίζεται μεγαλύτερη, καθώς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν έναν πολύ ωραίο συνδυασμό φούτερ-παντελονιού σε μαύρο-χρυσαφί (ξεθωριασμένο κίτρινο, για την ακρίβεια, που φέρνει σε χρυσαφί), με καρό σημαία χαμηλά στα πόδια. Και εδώ δεν απουσιάζουν τα λογότυπα της γερμανικής εταιρίας, τα οποία σε κάποιες περιπτώσεις (το μπουφάν, ας πούμε) είναι αρκετά κραυγαλέα.

Η νέα ειδική σειρά υποδημάτων και ενδυμάτων της Puma είναι ήδη διαθέσιμη στην Αμερική, με τιμές που ξεκινούν από τα 45 και φτάνουν στα 175 δολάρια (42-163 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store