Τσάμπα Aston Martin DBX με ευήλιο διαμέρισμα

Στους περισσότερους αρέσουν τα πολυτελή αυτοκίνητα και σπίτια, όμως αυτό δεν είναι ένα προνόμιο των πολλών, αλλά όσων έχουν πολύ γεμάτους τραπεζικούς λογαριασμούς. Για όσους λοιπόν φυσάνε πολύ το χρήμα, τους δίνεται μια «ευκαιρία» να αποκτήσουν ένα υπερπολυτελές, ευάερο και ευήλιο διαμέρισμα με απεριόριστη θέα και να πάρουν δώρο μια ειδική έκδοση της Aston Martin DBX.

Δείτε ακόμα: Σφαγή τιμών στα φθηνότερα premium μικρομεσαία

Πιο αναλυτικά, η Aston Martin, ο αρχιτέκτονας Sir David Adjaye και η εταιρεία ακινήτων Lightstone συνεργάστηκαν και προσφέρουν πέντε μοναδικά διαμερίσματα διαθέσιμων προς αγορά στο κτήριο 130 William, της Νέας Υόρκης. Εκτός από το διαμέρισμα και η DBX 130 William Adjaye Special Edition φέρει αποκλειστικά στοιχεία, από τον εν λόγω αρχιτέκτονα.

Ο Sir David Adjaye είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό ολόκληρου του κτηρίου με τη ρετρό εμφάνιση εξωτερικά και τους πολύ μοντέρνους και πολυτελείς εσωτερικούς χώρους των συνολικά 242 κατοικιών. Το κτήριο έχει ύψος 244 μέτρα και μετρά 66 ορόφους. Οι πέντε πλήρως επιπλωμένες αποκλειστικές κατοικίες που συνδυάζονται με την DBX, βρίσκονται στον 59ο και τον 60ο όροφο του κτηρίου. Κάθε διαμέρισμα έχει μοναδική διακόσμηση, αξεσουάρ, χειροποίητα υλικά, υφάσματα, αλλά και έπιπλα από τη φημισμένη Aston Martin Home Collection από τον Ιταλό κατασκευαστή Formitalia. Μεταξύ των δωματίων, υπάρχει και ένα μια παιχνιδοκονσόλα – προσομοιωτής, για να περνάει πολύ ευχάριστα η ώρα.

Δείτε ακόμα: Το κινεζικό VW T-Roc των μόλις 10.200 ευρώ

Όσον αφορά την ειδική έκδοση της DBX που παρέχεται χωρίς έξτρα χρέωση με κάποιο από τα 5 αυτά διαμερίσματα, διαθέτει και αυτή μοναδικά στοιχεία στο εσωτερικό της. Σε αυτό κυριαρχούν οι πράσινες δερμάτινες επενδύσεις, οι οποίες συνδυάζονται με διακοσμητικά από πραγματικό γκρι μάρμαρο Pietra D’Avola και με επενδύσεις ξύλου Satin Walnut.

Για όλα αυτά μη νομίζετε ότι φτάνουν ποσά του τύπου των 200.000 και 300.000 ευρώ, αλλά αρκετά εκατομμύρια. Συγκεκριμένα διατίθενται δύο ρετιρέ με τιμή 11.500.000 δολάρια για το ένα και 10.500.000 δολάρια για το άλλο, καθώς και τρία διαμερίσματα στις τιμές των 10.000.000, 5.985.000 και 3.985.000 δολαρίων αντίστοιχα. Σίγουρα θα σκεφτείτε ότι αν έχει κάποιος να δώσει τόσα εκατομμύρια για σπίτι, δεν θα μπορούσε να αγοράσει μια τεράστια έπαυλη και ας πλήρωνε την Aston Martin. Όμως, στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει τη Νέα Υόρκη στα πόδια του και τη βλέπει από ψηλά.

Δείτε ακόμα: Kia Stonic 1.0 T-GDi με τιμή που «τα σπάει»

Get it on Google Play Download on the App Store