Το Toyota GR Prius πρέπει να γίνει πράξη

Ο κόσμος ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από το ντεμπούτο της 5ης γενιάς Prius, καθώς η Toyota παρουσίασε ένα αγνώριστο και ανέλπιστα/απίστευτα σπορ σχήμα. Μια σιλουέτα που συνοδεύεται από 220 ίππους και είναι σαν να παρακαλεί για έκδοση GR.

Ο X-Tomi έσπευσε να δημιουργήσει το ανάλογο rendering, εμφανίζοντας ένα κατακόκκινο Prius MK5 με τις ζάντες του GR Corolla, προσθήκες στους θόλους, χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος, πλαϊνές ποδιές, ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα με πτερύγια στις πλαϊνές εισαγωγές από το GR86 και splitter, σήματα της Gazoo Racing σε μάσκα-φτερά και spoiler στο πίσω μέρος. Από εκεί δεν έχουμε εικόνα, αλλά η αεροτομή φαίνεται από τα 3/4 μπροστά.

Ο Theottle τώρα, παρουσίασε μια πιο ακραία οπτική για το ενδεχόμενο GR Prius. Ο προφυλακτήρας του GR Corolla μεταφέρθηκε αυτούσιος στο εμπρός μέρος, μαζί με τις ζάντες, ενώ πίσω συναντάμε φουσκώματα τόσο στα φτερά όσο και τις πόρτες, με παράλληλη τοποθέτηση των τριπλών εξατμίσεων από το κορυφαίο hot hatch της εταιρίας. Όλως περιέργως, παρότι οι παρεμβάσεις είναι πιο έντονες στα μετόπισθεν από την ψηφιακή απεικόνιση του X-Tomi, εδώ απουσιάζει η αεροτομή.

Αν κάποια στιγμή αποφασίσει η Toyota να βάλει μπρος το project GR Prius, το ιδανικότερο κινητήριο σύνολο θα ήταν αυτό που δίνει γκάζι στην κορυφαία έκδοση του νέου Crown. Εκεί, ένας υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος 2.4 λίτρων συνεργάζεται με ηλεκτροκινητήρα και μαζί, παράγουν 345 ίππους. Για φανταστείτε Prius με πάνω από 340 άλογα. Πρώτα από όλα, θα πρέπει να το φανταστεί η Toyota, και κατόπιν να το υλοποιήσει.

Get it on Google Play Download on the App Store