Το συγκινητικό video της Porsche για τα 70 της!

Η Porsche φέτος κλείνει τα 70 χρόνια ζωής και γιορτάζει τα γενέθλιά της μέσα από εκδηλώσεις, νέα μοντέλα, ρεκόρ στο Nurburgring αλλά και videos. Στην τελευταία κατηγορία ανήκει και αυτή η είδηση, η οποία αφορά στο νέο video της γερμανικής μάρκας, το οποίο μάλιστα είναι αρκετά συγκινητικό.

Δείτε ακόμη: Ferrari και Porsche έγιναν σμπαράλια

Σε αυτό, προκειμένου η Porsche να ευχαριστήσει τους φίλους της αλλά και να αναδείξει μερικά από τα σημαντικότερα μοντέλα της ιστορίας της, έβαλε δίπλα δίπλα ανθρώπους που έχουν γεννηθεί την ίδια χρονιά με τα δικά της δημιουργήματα. Το video ξεκινά φυσικά με το αυτοκίνητο από το οποίο άρχισαν όλα και δεν είναι άλλο από την Porsche 356, ενώ δίπλα της ποζάρει ένας κύριος που γεννήθηκε την ίδια χρονιά, το 1948. Στο τέλος του video, το μήνυμα που αναγράφεται είναι το «χωρίς εσάς δεν θα υπήρχαμε εμείς»

Διαβάστε επίσης: Σπάνια Porsche 356B Super 90 βρέθηκε παρατημένη

Εμείς για την ιστορία να πούμε πως η Porsche 356 σχεδιάστηκε από τον γιο του Ferdinand Porsche, Ferry Porsche και ήταν χειροποίητη. Εξελίχθηκε χρησιμοποιώντας κυρίως μηχανικά μέρη της VW, ενώ κατασκευάστηκαν συνολικά 52 μονάδες, μέσα σε έναν χρόνο, σε ένα γκαράζ στο Gmund της Αυστρίας. Μετέπειτα η εταιρεία μετακόμισε στην Στουτγάρδη, όπου βρίσκεται η έδρα της ακόμη και σήμερα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=hJ4C4BNPPoM

Get it on Google Play Download on the App Store