Το πιο χλιδάτο γραφείο κηδειών με νεκροφόρα Rolls-Royce!

Μακριά από εμάς, αλλά ο θάνατος είναι αναπόφευκτος. Όταν σβήσει το καντήλι, γιατί να μην πραγματοποιηθεί η μετάβαση στην άλλη ζωή μέσα στη χλιδή και τα λούσα; Γιατί να συμβιβαστεί ο μακαρίτης και η οικογένειά του με μια κλασική νεκροφόρα Mercedes E-Class; Γιατί να μην μπουν σε ένα (και δύο, και τρία) έξοδο παραπάνω και να πάνε τον αποθανόντα στον τελευταίο τόπο κατοικίας του, μέσα σε Rolls-Royce;

Αυτή την επιλογή προσφέρει το γραφείο κηδειών A.W. Lymn, που εδρεύει στο Νότιγχαμ και προσφέρει την πιο premium εμπειρία κηδείας στον πλανήτη! Οι Άγγλοι έχουν έναν αξιοζήλευτο στόλο οχημάτων, που απαρτίζεται συνολικά από 18 Rolls και ιστορία που χρονολογείται από το 1907! Οι 16 είναι κανονικές Phantom προηγούμενης γενιάς και οι 2, αυτές που κάνουν την πραγματική διαφορά. Ειδικά μεταποιημένες σε νεκροφόρες, αποτελούν με τεράστια διαφορά από την επόμενη οι πιο πολυτελείς προτάσεις στο χώρο, όχι μόνο στη Μεγάλη Βρετανία αλλά ενδεχομένως στον κόσμο όλο.

Οι παροχές της εν λόγω επιχείρησης περιλαμβάνουν μετακινήσεις της οικογενείας και των παρισταμένων, μνημόσυνα και σχετικές τελετές σε αίθουσες εκδηλώσεων πολυτελών ξενοδοχείων, φέρετρα από ξύλο κορυφαίας ποιότητας και λοιπά μακάβρια. Οι τιμές τώρα, δεν είναι όσο «φαρμακερές» όσο θα περίμενες. Το βασικό πακέτο ξεκινά από τις 2.900 λίρες (3.261 ευρώ) και παρότι επ’ ουδενί δεν είναι προσιτό, δεν κοστίζει -για παράδειγμα- 5.000 λίρες. Αυτό είναι ποσό για έξτρα παροχές, οι οποίες -αναλόγως την περίσταση- μπορούν να φτάσουν την τιμή αρκετά ψηλότερα.

Get it on Google Play Download on the App Store