Το μοναδικό βαμμένο Tesla Cybertruck

Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά και ατού προώθησης του Tesla Cybertruck, είναι το πλαίσιο από άβαφο ανοξείδωτο ατσάλι. Μια τεχνοτροπία που είχαμε να δούμε από το DeLorean, με εμφανή την έμπνευση της αμερικανικής εταιρίας από τη διασημότερη χρονομηχανή. Η Tesla έχει δηλώσει πως χρωματική παλέτα δεν θα είναι διαθέσιμη στους υποψήφιους αγοραστές, τουλάχιστον αρχικά, ωστόσο ένα Cybertruck ξεχωρίζει από όλα τα άλλα.

Το μαύρο ματ που βλέπουμε κυκλοφορεί κανονικά, με τον καθ’ ύλην αρμόδιο των Cybertruck πίσω από το τιμόνι. Το stealth Tesla των φωτογραφιών ανήκει στον Franz von Holzhausen, που αποτελεί τον αρχιμηχανικό εξέλιξης του μοντέλου. Η συγκεκριμένη απόχρωση μάλλον πρόκειται για ειδικά εξελιγμένη μεμβράνη, επιλογή που ήδη προσφέρεται στα Model 3 και Model S. Σε αυτά τα δύο προσφέρονται τα χρώματα Slip Grey, Satin Ceramic White και Satin Stealth Black, με το τελευταίο να είναι προφανώς αυτό που ντύνει το Cybertruck, στο διόλου ευκαταφρόνητο κόστος των 7.500 δολαρίων (6.978 ευρώ).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τις Η.Π.Α. οι συγκεκριμένες επιλογές wrap, μαζί με τις ακόμα ακριβότερες (8.000 δολάρια/7.442 ευρώ) Glacier Blue, Forest Green, Satin Rose Gold και Crimson Red, που προσφέρονται κυρίως στο Model S Plaid, θα είναι διαθέσιμες στο διαμορφωτή του Cybertruck λίγο μετά το ντεμπούτο του στους τιμοκαταλόγους. Τα πρώτα αυτοκίνητα έχουν ήδη βρει το δρόμο προς τις αντιπροσωπείες από τα μέσα του προηγούμενου μήνα, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφόρηση από επίσημα χείλη για τις τιμές. Όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα τέλη του 2019, η Tesla ανέφερε βασική τιμή 39.900 δολαρίων (37.868 ευρώ), μεσαία έκδοση από 49.900 δολάρια (47.359 ευρώ) και κορυφαία από 69.900 δολάρια (66.341 ευρώ). Αυτά τα στοιχεία τιμολόγησης εξαφανίστηκαν από τον ιστότοπο της Tesla το 2021 και έκτοτε δεν έχει γίνει καμία αναφορά για το κόστος.

Get it on Google Play Download on the App Store