Θα αγοράζατε ένα νέο VW Scirocco R;

Το νέο Arteon έκανε την εμφάνισή του, μαζί με την έκδοση R. Κάτι που οδήγησε τον Superrendercars να συνδυάσει το Arteon με το Scirocco R και να μας δώσει έναν διάδοχο, που πολύς κόσμος περιμένει από τη VW.

Δείτε ακόμα: VW Scirocco 750 ίππων σχεδόν διαλύει το DSG του (+video)

Το κουπέ της «ΦαουΒε» αποτέλεσε ένα από τα πιο εμπορικά μοντέλα του Group, στην δεύτερη γενιά του που ντεμπούταρε το 2008. Οι πωλήσεις παρουσίασαν σταδιακή μείωση από το 2014 μέχρι το 2018, όταν και σταμάτησε η παραγωγή του, υποκύπτοντας στις τάσεις της αγοράς που ευνοούν τα SUV/crossover αντί των παραδοσιακών κουπέ. Πλάνα για αντικατάσταση δεν υφίστανται ξεκάθαρα, αλλά οι Γερμανοί δεν έχουν αποκλείσει οριστικά το ενδεχόμενο παρουσίασης διαδόχου. Μέχρι και αν συμβεί αυτό, την δουλειά κάνουν οι ψηφιακές απεικονίσεις.

https://www.instagram.com/p/CB_T5xxFaFn/?utm_source=ig_web_copy_link

Διαβάστε επίσης: Βελτιωμένο VW Scirocco R «ανοίγει» με Audi R8 (+video)

Τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα του Arteon και η άκρως απειλητική μάσκα με τα LED είναι «ταμάμ» για το δυναμικό αμάξωμα του Scirocco, όπως και οι 320 ίπποι της έκδοσης R. Το Scirocco R ξεκίνησε από τα 265 και έφτασε στα 280 άλογα, με το facelift του 2014. Σε αντίθεση με το κορυφαίο Arteon ήταν μπροστοκίνητο, κάτι που με τα 320 άλογα του τετράθυρου κουπέ θα το καθιστούσε ιδανικό ανταγωνιστή του Honda Civic Type R, που αποδίδει ακριβώς το ίδιο. Ευσεβείς πόθοι; Ενδεχομένως. Θα σας οδηγούσε σε μια αντιπροσωπεία της VW ένα νέο Scirocco, όμως;

https://www.instagram.com/p/CB_T5xxFaFn/?utm_source=ig_web_copy_link

Δείτε ακόμα: «Top Gun» VW Scirocco GT του 1979 με 34.073 χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store