Συλλογή από supercars να σου πέφτουν τα σαγόνια!

Υπάρχει κάποιος στον οποίο δεν αρέσουν τα supercars; Αυτές οι μοναδικές δημιουργίες που προσφέρουν απίστευτη ευχαρίστηση, είτε τις χαζεύεις, είτε, αν είσαι πιο τυχερός, να τις οδηγείς!

Στο Ντουμπάι υπάρχει μια συλλογή την οποία όλος ο κόσμος μπορεί να την απολαύσει από κοντά και να περπατήσει ανάμεσα σε υπερ-κατασκευές εκατομμυρίων. Κι αν ο τραπεζικός λογαριασμός είναι παχυλός, γιατί όχι να φύγετε και με ένα από αυτά τα supercars! Για την ακρίβεια αυτή η συλλογή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της «μάντρας» μεταχειρισμένων με την ονομασία F1rst Motors. Μια ιδιαίτερη «μάντρα» αφού θα δείτε στη σειρά Ferrari SF90 Stradale να φορτίζουν τους ηλεκτροκινητήρες τους. Κι αν το θέαμα των Ferrari σας φαίνεται κοινότυπο (στο Dubai είστε άλλωστε) μπορείτε να περπατήσετε λίγο παρακάτω και να απολαύσετε την McLaren Speedtail, αλλά και την εμφατική Bugatti Chiron.

Καλώς ή κακώς έτσι «τσουλάει» η καθημερινότητα σε μια αντιπροσωπεία μεταχειρισμένων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου το χρήμα ρέει άφθονο. Πέρα από τις σπάνιες κατασκευές που αναφέραμε παραπάνω στην F1rst Motors o υποψήφιος αγοραστής μπορεί να βρει και άλλα supercars όπως για παράδειγμα μια Porsche 911 GT2 RS Clubsport! Οι θαυμαστές της Lamborghini θα βουρκώσουν μόλις αντικρίσουν την Huracan EVO GT Celebration, μια από τις μόλις 36 που κατασκευάστηκαν. Αποκορύφωμα η προς πώληση Mercedes SLR McLaren Stirling Moss.

Δείτε το βίντεο και κλάψτε κι εσείς όπως κι εμείς όταν αντικρίσαμε αυτές τις υπέροχες δημιουργίες.

Get it on Google Play Download on the App Store