Sold out το supercar της Alfa Romeo πριν καν εγκριθεί!

Όλοι περιμένουμε το νέο supercar της Alfa Romeo, που θα επαναφέρει τους Ιταλούς στην κορυφαία κατηγορία της αυτοκίνησης μετά την 8C Competizione, η παραγωγή της οποίας ολοκληρώθηκε το 2010. Η αδημονία κάποιων ωστόσο έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, ώστε η διαθεσιμότητα του επικείμενου και ακόμα ανεπιβεβαίωτου μοντέλου έχει ήδη κλείσει!

Ο CEO της φίρμας, Jean-Philippe Imparato, επιβεβαίωσε στο βρετανικό Autocar πως η Alfa έχει δεχτεί σωρεία προκαταβολών και προ-παραγγελιών για το επερχόμενο υπεραυτοκίνητο, παρότι αυτό ακόμα δεν έχει λάβει έγκριση από τη Stellantis! Βέβαια το «OK» πρακτικά έχει κλειδώσει, με την επισημοποίηση της απόφασης να αναμένεται εντός Απριλίου. Παρόλα αυτά, πολλοί επέλεξαν να δώσουν χρήματα ώστε να «καπαρώσουν» θέση προτεραιότητας στη λίστα αναμονής ενόσω το project βρίσκεται ακόμα σε θεωρητικό επίπεδο: «Το αυτοκίνητο θα είναι sold out πριν καν πάρει έγκριση, πριν ακόμα το παρουσιάσω επίσημα (σ.σ. προς το καλοκαίρι)» δήλωσε ο Imparato, για να συμπληρώσει: «Θα είναι κάτι εμβληματικό, σούπερ σέξι και άμεσα αναγνωρίσιμο ως Alfa Romeo».

Το rendering του j.b.cars, που χρησιμοποιεί για βάση την προηγούμενη Maserati GranTurismo, μας δείχνει πώς θα μπορούσε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Οι πληροφορίες είναι αρκετά συγκεχυμένες για το ποιόν του αυτοκινήτου, καθώς το μόνο σχετικά σίγουρο είναι πως θα φοράει τον 2.9 V6 twinturbo της Giulia GTA. Οι περσινές φήμες περί εξέλιξης του υπεραυτοκινήτου σε συνεργασία με τη Sauber πήγαν περίπατο, καθώς Ιταλοί και Ελβετοί «τα έσπασαν» μετά την απόφαση των δεύτερων να συμπορευτούν με την Audi, για την είσοδο των Γερμανών στη Formula 1. Οπότε αναμένουμε περαιτέρω πληροφόρηση, η οποία λογικά θα έρθει την ίδια περίοδο με την έγκριση παραγωγής, δηλαδή τον Απρίλιο.

Get it on Google Play Download on the App Store