Ψηφιακό νέο Lancer Evo φέρνει δάκρυα στα μάτια

Εδώ και πολύ καιρό η Mitsubishi μας πηγαίνει από το κρύο στη ζέστη, αναφορικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του Evo. Από τη μία λέει ότι δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο, από την άλλη επαναφέρει τη Ralliart και αφήνει να εννοηθεί πως ένα νέο Evolution βρίσκεται καθ’ οδόν. Σε εντελώς διαφορετική μορφή από αυτή που θα θέλαμε, αλλά και πάλι.

Οι άνθρωποι του Kolesa.ru αποδεικνύονται αθεράπευτα ρομαντικοί και φαντασιώνονται το comeback του θρυλικού ονόματος, όπως ακριβώς μάς άφησε: ως αγνό rally replica. Μέσω της ψηφιακής οδού, πήραν το απλό Lancer (δείτε πού πωλείται ακόμα) και το μετέτρεψαν κατάλληλα, ώστε να μοιάζει με συνεχιστής της παράδοσης. Το rendering του Evo XI γεμίζει τα μάτια με λαχτάρα και δάκρυα, επαναφέροντας μνήμες από επιθετικούς προφυλακτήρες, μεγάλες ζάντες, αεραγωγούς στο καπό και, πάνω από όλα, την πατροπαράδοτη αεροτομή στο πίσω μέρος.

Οι πιθανότητες να ξαναδούμε Evo σε τέτοια μορφή, περιορίζονται στην περιοχή του μηδενός. FΠαρόλα αυτά, οι Ιάπωνες σκοπεύουν να μας αποζημιώσουν. Πληροφορίες και δημοσιεύματα από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου κάνουν λόγο για comeback άνω των 400 ίππων, έστω υπό τη μορφή του plug-in υβριδικού Outlander. Evo σε SUV; Αν πηγαίνει «τάπα» στις στροφές και θέλει γύρω στα 4,5 δλ. για να επιταχύνει στα πρώτα 100 χλμ./ώρα (αυτό το χρόνο δίνουν ως μίνιμουμ οι φήμες), γιατί όχι;

Get it on Google Play Download on the App Store