Πανικός στις αγγελίες Aston Martin λόγω James Bond!

Η τελευταία ταινία του 007 με τον Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του γυναικοκατακτητή πράκτορα βγήκε στους κινηματογράφους, προκαλώντας ντελίριο στο σινεφίλ κοινό. Τα έσοδα από τα εισιτήρια θυμίζουν εποχές προ πανδημίας, με το «No Time To Die» φυσιολογικά να σκαρφαλώνει στην κορυφή του βρετανικού box office. Μαζί του στην άνοδο του ενδιαφέροντος, οι μεταχειρισμένες Aston Martin!

Πέντε αυτοκίνητα της φίρμας από το Gaydon εμφανίζονται στην ταινία: η θρυλική DB5, η V8 Vantage (αυτή του Τίμοθι Ντάλτον) και από τις σημερινές οι DBS Superleggera και Valhalla. Με τέτοιο «βομβαρδισμό» από Aston Martin, δεν ήθελε πολύ ο κόσμος να αρχίσει τις αναζητήσεις στα μεταχειρισμένα – άσχετα αν μπορεί να τις αποκτήσει ή όχι. Το AutoTrader κατέγραψε άνοδο 75% στις αναζητήσεις των αυτοκινήτων της βρετανικής εταιρίας, κατατάσσοντας τις DB5 και DB6 ως τις δημοφιλέστερες του site.

Άνοδο κατέγραψαν και οι νεότερες Aston, ενώ η «μπάλα» πήρε επίσης τις συμπατριώτισσες Jaguar και Land Rover, που είδαν το ενδιαφέρον του κόσμου για αυτές να αυξάνεται κατά 13%. Η πρώτη συμμετέχει με την XF και μια παλιότερη XKR, που παραπέμπει ευθέως σε εκείνη του «Die Another Day» ενώ η δεύτερη με τα Range Rover Sport και Defender, οπότε απόλυτα δικαιολογημένες οι ματιές στα μεταχειρισμένα τους.

Get it on Google Play Download on the App Store