Νέα συνδρομητική υπηρεσία οχημάτων :Dribe

Η :Dribe έφτασε στην Ελλάδα και φέρνει νέα δεδομένα προσφέροντας ελευθερία στην κινητικότητα, με πρόσβαση σε οχήματα της επιλογής του πελάτη για κάθε περίσταση, 365 μέρες τον χρόνο, χωρίς καμία δέσμευση αγοράς ή leasing.

Απλή στη χρήση: Κάνοντας δωρεάν εγγραφή στη :Dribe, ο πελάτης έχει την ελευθερία να ενεργοποιήσει συνδρομή χωρίς χρονικούς περιορισμούς και να μισθώσει το όχημα της επιλογής του, απλά και γρήγορα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας (24/7), 365 μέρες το χρόνο. Παράλληλα, απολαμβάνει τις υπηρεσίες ασφάλισης, συντήρησης και οδικής βοήθειας οχήματος στο πλαίσιο της συνδρομής. Να σημειωθεί ότι το ελάχιστο χρονικό διάστημα μίσθωσης για νέους χρήστες είναι 30 ημερολογιακές ημέρες.

100% Digital: Ο ενδιαφερόμενος κλείνει online την ημέρα ανέπαφης παραλαβής του οχήματος, από και προς τα ενδεδειγμένα σημεία, εξοφλώντας το ποσό για το χρόνο μίσθωσης κάθε οχήματος, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, από το κινητό του τηλέφωνο.

Ευελιξία χωρίς δεσμεύσεις: Αλλαγή οχήματος ανάλογα με τον τρόπο ζωής, τη διάθεση και τις ανάγκες, χωρίς προκαταβολή, κρυφές χρεώσεις και τις χρονικές δεσμεύσεις του leasing.

Μεγάλη γκάμα νέων οχημάτων: Υπάρχει ελευθερία επιλογής από μια μεγάλη γκάμα ολοκαίνουργιων οχημάτων και ευέλικτων λύσεων μετακίνησης, με την εγγύηση της Kosmocar: Αυτοκίνητα πόλης, SUV, ηλεκτρικά αυτοκίνητα και επαγγελματικά οχήματα των μαρκών Volkswagen, Audi, Skoda, ηλεκτρικά ποδήλατα, αλλά και λύσεις μικροκινητικότητας, όπως τα Microlino. Η εφαρμογή :Dribe προέρχεται από τη Δανία και έρχεται στην Ελλάδα με την εγγύηση της Kosmocar.

«Η αποστολή μας στην Kosmocar, η οποία εξελίσσεται σε Kosmobility, είναι να επαναπροσδιορίσουμε την κινητικότητα, και ο ερχομός της :Dribe στην Ελλάδα αποτελεί το πρώτο μας βήμα σε αυτό το ταξίδι», δήλωσε ο κ. Ιωάννης Σ. Εμιρζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. «Η :Dribe σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που θα παρουσιαστούν από τη Kosmobility».

«Με την εισαγωγή της :Dribe στην Ελλάδα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια νέα ελευθερία στην οδηγική εμπειρία» τόνισε o Σταμάτης Μπογέας, Director of :Dribe. «Η υπηρεσία μας είναι κάτι περισσότερο από τρόπος μετακίνησης. Είναι ένα ταξίδι που προσαρμόζεται στη ζωή μας, με τους όρους μας. Προσκαλούμε τους Έλληνες οδηγούς να «αγκαλιάσουν» μαζί μας ένα μέλλον, όπου η κινητικότητα είναι εξίσου ευέλικτη με τους ανθρώπους.»

Η :Dribe είναι πλέον διαθέσιμη στο Google Play Store και στο Apple App Store. Σύντομα, οι καινοτόμες λύσεις κινητικότητας της :Dribe θα είναι διαθέσιμες σε πολλά σημεία σε όλη τη χώρα. Μάθετε περισσότερα στο www.dribe.gr και στο @dribegreece στο IG.

Get it on Google Play Download on the App Store