Μεγάλη μπάλα από το νέο πούλμαν της Εθνικής

Η Εθνική άγγιξε μια τεράστια νίκη κόντρα στη Γαλλία, και μάλιστα με ανατροπή, αλλά τελικά έμεινε στο 2-2 με τους «τρικολόρ». Οι διεθνείς τα έδωσαν όλα και έπαιξαν στα ίσια υπέρλαμπρους αστέρες, επιπέδου Εμπαπέ, Γκριεζμάν και Ζιρού. Μια εμφάνιση που φαίνεται ωφελήθηκε από το γούρι, που έφερε το νέο πούλμαν της ομάδας.

Η ΕΠΟ παρουσίασε το νέο μεταφορικό μέσο της Εθνικής ποδοσφαίρου πριν το ματς με τους Γάλλους, ντυμένο στα γαλανόλευκα και με τον πρώτο στίχο του εθνικού μας ύμνου στο πλάι. Η γαλανόλευκη σημαία κυματίζει περήφανα στο πίσω τμήμα του πλαϊνού και μικρότερη μπροστά δεξιά (αριστερά όπως βλέπουμε), ενώ το έμβλημα της Ομοσπονδίας απαντάται τόσο στο πλάι του πούλμαν, όσο και το κέντρο της μάσκας. Η υπερσύγχρονη κατασκευή προέρχεται από τη MAN και αφορά ένα από τα δημοφιλέστερα λεωφορεία στην Ευρώπη: το Lion’s Coach.

Το γερμανικό πούλμαν εξοπλίζεται με τον εγνωσμένης αξίας D26 ντίζελ, που απαρτίζεται από 6 κυλίνδρους σε σειρά και χωρητικότητα 12.4 λίτρων. Η απόδοση κυμαίνεται από τους 440 ως τους 520 ίππους και από 2.250 έως 2.650 Nm, δίχως να αποσαφηνίζεται ποια έκδοση φοράει το «εργαλείο» της Εθνικής. Ένα 12άρι αυτόματο, μαζί με ένα βοηθητικό 6άρι επίσης αυτόματο, αναλαμβάνουν τη μετάδοση της κίνησης, επικουρούμενο από μια πληρέστατη συστοιχία ηλεκτρονικών συστημάτων. Ανίχνευση τυφλού σημείου, διατήρηση λωρίδας και ειδοποίηση για εσφαλμένη αλλαγή, ενεργό cruise control, ανάγνωση σήμανσης, ESP, διατήρηση πορείας κατά τη διάρκεια έντονου φρεναρίσματος (ESB) και αυτόματη πέδηση συγκαταλέγονται στο στάνταρ εξοπλισμό, όπως και το σύστημα πλοήγησης.

Get it on Google Play Download on the App Store