Με ρετρό διάθεση το βασικό Fiat Grande Panda

To Fiat Grande Panda ξεχωρίζει για τις ρετρομοντέρνες γραμμές του, που δανείζονται στοιχεία από το ιστορικό MK1 της δεκαετίας του 80. Στοιχεία που παρατηρούμε στα φωτιστικά σώματα, το σχήμα του πίσω μέρους και στη βασική έκδοση, τις ζάντες.

Το Grande Panda Red εντοπίστηκε να βολτάρει στους δρόμους του Τορίνο, ντυμένο σε κατακόκκινο χρώμα. Κάτι που περιμένεις βέβαια, από την ονομασία της έκδοσης. Αυτό που δεν περιμένεις και αποτελεί πολύ ευχάριστη έκπληξη, είναι οι λευκές σιδερένιες ζάντες. Ακόμα πιο ρετρό, ακόμα πιο ταιριαστή πινελιά στο νέο Grande Panda, ειδικά σε συνδυασμό με αυτό το χρώμα στο αμάξωμα. Πολύ σωστά, οι σχεδιαστές της Fiat προτίμησαν να αφήσουν ελεύθερες από τάσια τις ατσάλινες ζάντες, δείχνοντας φροντίδα τόσο στο βάψιμο όσο και τις λεπτομέρειες. Παρατηρήστε το καπάκι των μπουλονιών, στον ομφαλό του τροχού, που αποτελεί μικρογραφία του σχεδίου στις 17άρες ζάντες αλουμινίου

Το Grande Panda έχει μήκος 3,99 μ. και πέντε θέσεις στην καμπίνα του. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα μηχανικά μέρη, η λέξη κλειδί είναι η «ευελιξία». Στην Ευρώπη το νέο μοντέλο θα διατεθεί με ηλεκτρικό και υβριδικό σύστημα κίνησης προκειμένου να καλύπτει όλες τις ανάγκες, όντας παράλληλα σύγχρονο, αποδοτικό και με χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Με τον τρόπο αυτό, το ολοκαίνουργιο Grande Panda εκφράζει τις παραδοσιακές αξίες της μάρκας μέσω μιας μοναδικά στιλιζαρισμένης και άμεσα αναγνωρίσιμης εικόνας που ανοίγει το δρόμο προς ένα βιώσιμο μέλλον με παγκόσμια απήχηση.

To ντεμπούτο δεν θα αργήσει, καθώς οι πληροφορίες συγκλίνουν στην πραγματοποίησή του την 11η Ιουλίου, όταν η Fiat θα γιορτάζει τα 125α της γενέθλια.

Get it on Google Play Download on the App Store