Master of traktores συνεργασία Iveco-Metallica

Η πιο heavy (thrash για τους πολύ σχολαστικούς) metal συνεργασία στο χώρο των μεταφορών μόλις ανακοινώθηκε, με την Iveco να συνοδεύει τους Metallica στο ευρωπαϊκό τους tour, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας M72 World Tour.

Ο στόλος Iveco Multi-Energy θα αποτελέσει τη ραχοκοκαλιά των μετακινήσεων της μπάντας και του υποστηρικτικού εξοπλισμού, αλλά και της μεταφοράς του εξοπλισμού. Η ιταλική εταιρία συνεργάζεται με το θρυλικό συγκρότημα για να προσφέρει πράσινες μεταφορές – χαμηλών εκπομπών και στις 9 στάσεις της περιοδείας τους στην Ευρώπη (Μόναχο, Μιλάνο, Βιέννη, Ελσίνκι, Κοπεγχάγη, Όσλο, Clisson, Βαρσοβία και Μαδρίτη), παρέχοντας φορτηγά και λεωφορεία με φυσικό αέριο, ηλεκτρικά και με ανανεώσιμο ντίζελ. Ένα ηλεκτρικό φορτηγό με κυψέλες καυσίμου θα ενσωματωθεί στον στόλο multi-energy στο τελικό στάδιο της περιοδείας. Η Iveco θα συνεργαστεί επίσης με τη Shell για τον ανεφοδιασμό των οχημάτων στις διαδρομές προς τους χώρους συναυλιών, βασιζόμενη στο δίκτυο πρατηρίων της ενεργειακής εταιρείας.

Ο στόλος που θα υποστηρίξει την ευρωπαϊκή φάση της περιοδείας των Metallica θα αποτελείται από 10 βαρέα οχήματα IVECO S-Way φυσικού αερίου και 4 IVECO S-Way με ανανεώσιμο ντίζελ, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά του εξοπλισμού της μπάντας, αξιοποιώντας το δίκτυο ανεφοδιασμού της Shell. Ο στόλος multi-energy θα συμπληρωθεί από ένα κομβόι για περαιτέρω υποστήριξη της διοργάνωσης, με 2 IVECO S-eWay – το πρώτο ηλεκτρικό φορτηγό βαρέων φορτίων κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από την IVECO –, 2 IVECO S-Way LNG και ένα IVECO S-Way με ανανεώσιμο ντίζελ. Ένα IVECO S-eWay Fuel Cell θα ενσωματωθεί στο κομβόι για τις τελευταίες εμφανίσεις της μπάντας στην Ισπανία. Η υπηρεσία μεταφοράς για το πλήρωμα της μπάντας θα παρέχεται από τα eDaily mini-bus και ένα Evadys πούλμαν, από τη θυγατρική μάρκα IVECO BUS.

Ο συγκεκριμένος στόλος της IVECO είναι εμπνευσμένος από τους Metallica. Το σχεδιαστικό κέντρο της Iveco Group έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό γραφικό για ολόκληρο τον στόλο, αντλώντας έμπνευση από το άλμπουμ των Metallica, 72 Seasons, το οποίο εξερευνά τις μεταμορφωτικές εμπειρίες των πρώτων 18 χρόνων της ζωής, παρομοιάζοντας τα με 72 εποχές ανάπτυξης και εξέλιξης. Ένας μοναδικός, κομψός σχεδιασμός σε μαύρο με ζωντανές κίτρινες πινελιές, που αντικατοπτρίζουν την αισθητική του άλμπουμ. Ειδικότερα, η μπροστινή μάσκα φέρει περήφανα το πασίγνωστο λογότυπο των Metallica, συμβολίζοντας τη συνεργασία μεταξύ της IVECO και της εμβληματικής μπάντας. Μια περιορισμένη σειρά 72 φορτηγών, διακοσμημένα με αποκλειστικά χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από τους Metallica, θα κυκλοφορήσουν στο δεύτερο μισό του έτους, προσφέροντας στους λάτρεις μια ευκαιρία να αποκτήσουν ένα κομμάτι αυτής της μοναδικής και ιδιαίτερης συνεργασίας.

Στο επίκεντρο όλων των προσπαθειών της IVECO είναι πάντα οι οδηγοί φορτηγών, και αυτό αντικατοπτρίζεται επίσης στη συνεργασία της με τους Metallica, η οποία θα περιλαμβάνει δραστηριότητες σχεδιασμένες με επίκεντρο τους οδηγούς. Ένας ειδικός διαγωνισμός θα προσκαλέσει τους οδηγούς όλων των μαρκών φορτηγών να υποβάλουν βίντεο με τους ίδιους να ερμηνεύουν τραγούδια των Metallica, με έπαθλο εισιτήρια για τις συναυλίες και εκπληκτικά δώρα. Τέλος, το ψηφιακό εργαλείο MY METALLICA TRUCK θα επιτρέψει στους θαυμαστές να δημιουργήσουν το προσωπικό τους «φόντο» με θέμα τους Metallica, ιδανικό για κοινή χρήση στα social media. Αυτές οι πρωτοβουλίες υπογραμμίζουν την αφοσίωση της IVECO και την υποστήριξή της στους οδηγούς φορτηγών.

Get it on Google Play Download on the App Store