Καροτσάκι Mercedes-AMG για τα πιο γρήγορα μωρά

Η ζωή σίγουρα δεν είναι δίκαιη… Υπάρχουν μωρά, για παράδειγμα, που γεννιούνται μέσα στην φτώχεια και μωρά που τα έχουν όλα, από την αρχή. Για την δεύτερη κατηγορία μπέμπηδων και μπεμπουλών υπάρχει το νέο καροτσάκι της Mercedes-AMG, που βλέπουμε να καμαρώνει δίπλα στην SL 63.

Εξελιγμένο από την γερμανική εταιρεία Hartan, σε συνεργασία με το τμήμα σχεδιασμού της Mercedes, το καροτσάκι έχει επάνω του το αστέρι, υλικά που συναντάμε στο εσωτερικό των αυτοκινήτων της μάρκας καθώς και ζάντες σχεδιασμένες από την AMG, βαμμένες σε μαύρο χρώμα (ίδιες με των κορυφαίων Mercedes-AMG, ή της SL 63 εν προκειμένω). Και σαν να μην έφταναν αυτά, τα ελαστικά του είναι με αέρα και όχι από συμπαγές καουτσούκ, διαθέτει ρυθμιζόμενη ανάρτηση (!), φρένα με μανέτα, vegan δερματίνη στις εξωτερικές επενδύσεις και πολλές ακόμα λεπτομέρειες, αναλόγως της έκδοσης.

Το βρεφικό καρότσι της Mercedes-AMG προσφέρεται σε 4 διαφορετικές εκδοχές (All-Terrain GTR, Avantgarde GTS/GTX, Performance GTS/GTX και AMG GT²), με κάθε μια να έχει τη δική της εμφάνιση και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της. Ειδικά το κορυφαίο AMG GT² (αυτό με την κορυφαία SL, δηλαδή, σε δύο χρώματα) είναι και περιορισμένης διαθεσιμότητας, καθώς μόνο 299 θα κατασκευαστούν. Τιμές δεν ανακοινώνονται για κανένα, αλλά μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε πως κάτω από 1.000 ευρώ δεν πρόκειται να κάνει κανένα. Όλα τα καρότσια, τέλος, έχουν δοκιμαστεί/πιστοποιηθεί από τον TUV και είναι διαθέσιμα μέσω καταστημάτων λιανικής σε όλη την Ευρώπη.

Get it on Google Play Download on the App Store