«Κάγκουρας» έχασε δικαστήριο από τους γείτονες

Ένας φασαριόζος και απερίσκεπτος οδηγός έχασε τη δικαστική διαμάχη που είχε ανοίξει με τους γείτονές του, καλούμενος πλέον να πληρώσει αποζημίωση και δικαστικά έξοδα.

Η όλη ιστορία έγινε σε μια γειτονιά του Σαν Ντιέγκο, όπου ο Bryan Hillman «τρομοκρατούσε και ενοχλούσε τους περιοίκους επί πενταετίας» (όπως αναφέρει η αγωγή που του είχε κατατεθεί) με την οδήγηση και το θόρυβο που προκαλούσε μια συγκεκριμένη «Μπέμπα», η χαμηλωμένη και γελοιωδώς αρνητικά καμπερωμένη E46 που βλέπουμε.

Σύμφωνα με τους ενάγοντες, ο κάτοχος της 3άρας οδηγούσε επικίνδυνα και προκαλούσε διαρκώς ηχορύπανση, ενώ όσες φορές προσπάθησαν να του μιλήσουν τους είχε εξυβρίσει και απειλήσει. Όπως δήλωσαν στο δικαστήριο, επιχείρησαν πολλές φορές να τον συνετίσουν εξωδικαστικά, αλλά η στάση του τους οδήγησε στη δικαστική αίθουσα. Στην αγωγή τους οι δυο γείτονες ζητούσαν αποζημιώσεις ύψους 10.000 δολαρίων (2.000 για κάθε χρόνο). Τελικά συμβιβάστηκαν με κάτι λιγότερο, αλλά κέρδισαν.

Η υπόθεση εκδικάστηκε μόλις σε 20 λεπτά, με το δικαστή να αποφαίνεται υπέρ των δυο γειτόνων και να επιδικάζει συνολική αποζημίωση 5.974 δολαρίων συν τα δικαστικά έξοδα. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε ένα video, που έδειχνε τον Hillman να ντριφτάρει μέσα στη γειτονιά, με την ανωτέρω E46. Προβλήματα προκαλούσε και με τις άλλες δυο BMW, μια κάμπριο E36 και μια 5άρα E39, αλλά οπτικό υλικό υπήρχε μόνο από την 3άρα. Το χρηματικό ποσό που πρέπει να καταβληθεί αφορά και τη μητέρα του «κάγκουρα», καθώς ο Hillman μένει στο σπίτι της και το δικαστήριο δεν παρέλειψε να το λάβει υπόψη.

Get it on Google Play Download on the App Store