Η πιο αποτυχημένη αλλαγή χρώματος σε Cayenne

Η αλλαγή χρώματος δεν είναι όσο μπελαλίδικη ή κοστοβόρα ήταν τα παλιότερα χρόνια. Πλέον δεν είναι απαραίτητο να επισκεφτείς «βαφαί φούρνου» για να αλλάξεις την εμφάνιση του τετράτροχου καμαριού σου. Μπορείς να το κάνεις και μέσω μεβρανών. Αρκεί να το κάνουν κάποιοι που ξέρουν τη δουλειά. Όπως φαίνεται, η συγκεκριμένη Porsche Cayenne δεν είχε την τύχη με το μέρος της.

Το αυτοκίνητο εθεάθη στη Φλόριντα, κάτι που καθιστά ακόμα πιο περίεργη την τραγικότητα της εικόνας του. Στην Αμερική υπάρχουν χιλιάδες επιχειρήσεις car wrapping, που ειδικεύονται στο ντύσιμο του αμαξώματος με μεμβράνες. Το γερμανικό SUV μάλλον έπεσε σε τσιγκούνη ιδιοκτήτη, ο οποίος προτίμησε να βάλει μόνος του τα αυτοκόλλητα αντί να πάει στους ειδικούς. Κάπως έτσι, κατάντησε να μοιάζει σαν πατσαβούρα βγαλμένη από το πλυντήριο. Ο λόγος που η κόκκινη μεμβράνη βρίσκεται σε τόσο άθλια κατάσταση, δεν γνωστοποιείται. Δυο, πάντως, είναι τα επικρατέστερα σενάρια.

Το πρώτο -και πιο πιθανό- είναι να μην «έπιασε» καλά το υλικό από την αρχή, ο ιδιοκτήτης να μην το είδε, και με το που την βρήκε ο ήλιος να άρχισε να ξεκολλάει. Το άλλο θέλει το κακό να έγινε στο πλυντήριο, λόγω αντίδρασης με κάποιο χημικό. Κρίνοντας από τις πολύ βρώμικες ζάντες ωστόσο, μάλλον η «κουρτίνα 1» κρύβει την αιτία. Όπως και να έχει, το τελικό αποτέλεσμα είναι μια ζαρωμένη Cayenne, που σε κάποια σημεία φαίνεται το κανονικό (ασημί) χρώμα της. Τώρα για ποιο λόγο ο άνθρωπος είχε λεφτά να αγοράσει Porsche (έστω λίγο παλιά), αλλά όχι να πάει στους ειδικούς για αλλαγή χρώματος, μόνο ο ίδιος γνωρίζει.

Get it on Google Play Download on the App Store