Η Citroen μαθαίνει αγωνιστική οδήγηση τους νέους

Με μία ξεχωριστή πρωτοβουλία, ο Επίσημος Διανομέας της Citroёn, Α. Μακρής Α.Ε., έχει ετοιμάσει μία μοναδική εκδήλωση που απευθύνεται στη νέα γενιά, με στόχο την κατανόηση του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και την συμβολή του στην οδηγική παιδεία και την κυκλοφοριακή αγωγή.

Οι αγώνες βρίσκονται στην καρδιά της λειτουργίας της Citroen Μακρής, συμμετέχοντας με κάθε ευκαιρία που πληροί τις προϋποθέσεις επαγγελματισμού. Από το 1990 καταγράφονται συμμετοχές στους ελληνικούς αγώνες Ενιαίου και Ράλι, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την αγάπη των ανθρώπων της για το άθλημα. Τα πιο πρόσφατα και εντυπωσιακά της αποκτήματα είναι το 2007 το Citroёn C2 Rally2 – το οποίο διέπρεψε στην κατηγορία F2, κατακτώντας νίκες, τίτλους και ξεσηκώνοντας τους θεατές των αγώνων με τα περάσματά του. Το 2024, η Citroen Μακρής έχει στην κατοχή της και το Citroёn C3 Rally2, ένα υπερσύγχρονο και ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο, το οποίο θα παρουσιαστεί στο κοινό όχι μόνο για τις αγωνιστικές του επιδόσεις, αλλά για να γνωρίσουν οι νεότεροι τι σημαίνει γρήγορη οδήγηση και να αντιληφθούν την έννοια της οδικής ασφάλειας.

Την προσπάθεια αυτή υποστηρίζει καθοριστικά ο Όμιλος Συγγελίδη, αξιολογώντας την ιδιαίτερης σημασίας ενέργεια και εκτιμώντας την αποτελεσματικότητα μίας σειράς αγωνιστικών αλλά και εξωαγωνιστικών παράλληλων εκδηλώσεων. Η Citroёn Μακρής δεν αρκείται απλά σε ένα τυπικό αγωνιστικό πρόγραμμα. Αφουγκραζόμενη τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες, μετουσιώνει την κτήση του αγωνιστικού αυτού μοντέλου σε μία εκδήλωση με στόχο, όχι απλά το αγωνιστικό πνεύμα να γίνει ευρύτερα γνωστό, αλλά και να περάσουν ηχηρά μηνύματα σχετικά με την κυκλοφοριακή αγωγή και συμπεριφορά, δημιουργώντας έτσι την “YOUNG DRIVERS’ ACADEMY by Makris Racing”.

Στο πλαίσιο αυτό, για πρώτη φορά νέοι και νέες θα έχουν την δυνατότητα να συνοδηγήσουν καθαρόαιμα αγωνιστικά αυτοκίνητα! Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 16 Ιουνίου και θα έχει αποδέκτες παιδιά ηλικίας 13-20 ετών και τις οικογένειές τους. Θα φιλοξενηθεί στον ειδικά διαμορφωμένο, για οδηγικές εμπειρίες, χώρο «Iaveris Park». Στόχος θα είναι τα παιδιά και οι οικογένειά τους να έχουν μία μοναδική εμπειρία γύρω από το αυτοκίνητο, την ταχύτητα και την ασφαλή του χρήση στην καθημερινή μας ζωή.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Driving Academy by Makris Racing

Σεμινάριο Ασφαλούς Οδήγησης από τον Κωνσταντίνο Ιαβέρη, οδηγό αγώνων και σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής.

Παρουσίαση C3 R2 και C2 R2 και η συμβολή των αγώνων στην οδική ασφάλεια από τον Απόστολο Μακρή.

Συνοδήγηση με επαγγελματίες οδηγούς αγώνων σε ένα από τα αγωνιστικά C3R2 και C2R2 – μια μοναδική εμπειρία για τα ελληνικά δεδομένα (Νίκος & Βασίλης Ζάχος).

Για να λάβετε μέρος στην εκδήλωση και να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία συνοδήγησης παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο https://a-makris.gr/blog/young-drivers-academy-by-makris-racing/

Get it on Google Play Download on the App Store