Ford Puma με 1.702 χλμ. «τσαλακώθηκε» παντού

Άτυχο ήταν το εικονιζόμενο Ford Puma μαζί και ο οδηγός/κάτοχός του, αφού πριν ακόμα προλάβει να στρωθεί, βγήκε μάλλον με ολική. Το οδόμετρό του γράφει μόλις 1.702 χιλιόμετρα, ωστόσο όπως μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες, όλες σχεδόν οι επιφάνειες του αμαξώματός του είναι «τσαλακωμένες» με μεγάλα ή μικρά βαθουλώματα. Μόνο η πόρτα του χώρου αποσκευών δείχνει να έμεινε ακέραια μαζί με τον προφυλακτήρα.

Το περίεργο είναι ότι δεν έχει ανοίξει κανένας αερόσακος, ενώ το εσωτερικό του γενικότερα μοιάζει ανέπαφο. Το ταμπλό και τα επιμέρους χειριστήρια βρίσκονται στη θέση τους και οι οθόνες του πίνακα οργάνων και του infotainment λειτουργούν κανονικά. Ενδεχομένως και ο κινητήρας 1.0 EcoBoost 125 hp mHEV να είναι ακέραιος και να δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα, αφού το τρακάρισμα είναι στο πλάι και πιθανώς το Puma να ανατράπηκε με μικρή ταχύτητα.

Σημειωτέων πρόκειται για την αρχική έκδοση Titanium, η οποία με το όφελος των 1.000 ευρώ πωλείται σε τιμές που ξεκινούν από 23.995 ευρώ. Για το συγκεκριμένο τρακαρισμένο Puma είναι άγνωστο κατά πόσο συμφέρει να επισκευαστεί, ή αν είναι καλύτερα να το πάρει κανείς για ανταλλακτικά. Όσο για την τιμή που ζητείται, ανέρχεται στο ποσό των 8.600 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store