Έτσι θα είναι το επιθετικό νέο VW Golf GTI

Λίγες ώρες μετά την παρουσίαση του νέου VW Golf GTI σε καμουφλαρισμένη μορφή, είδαμε το αυτοκίνητο να εμφανίζεται δίχως αυτοκόλλητα στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων. Άλλο να το βλέπεις στα γραφικά του infotainment, όμως, άλλο σε κανονική ψηφιακή απεικόνιση, από το Kolesa.ru.

H εικόνα του αυτοκίνητου μας δείχνει ένα σαφώς πιο επιθετικό εμπρός μέρος, δίχως όμως να έχει τεράστιες αλλαγές σε σχέση με το σημερινό. Η μεγαλύτερη διαφορά εντοπίζεται στο νέο σχέδιο των ζαντών, στη μεγαλύτερη εισαγωγή και το πιο αιχμηρό προφίλ των πλαϊνών στον εμπρός προφυλακτήρα, αλλά και τα διαφορετικά LED στα φανάρια. Πίσω οι αλλαγές είναι ακόμα λιγότερες και εντοπίζονται σε νέα γραφικά LED στα φανάρια, μεγαλύτερη αεροτομή και ελαφρώς ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, συνοδευόμενο από μεγαλύτερες απολήξεις για την εξάτμιση. Πάντα, βέβαια, μιλάμε για την οπτική των Ρώσων επί του νέου Golf GTI, εν αναμονή της επίσημης πρεμιέρας του μοντέλου.

Αναφορικά με τα μηχανικά μέρη τώρα, εξίσου περιορισμένες θα είναι οι αποστάσεις μεταξύ σημερινού και επόμενου. Πάντα στο επίκεντρο ο 2.0λιτρος TSI και το 7άρι  DSG, o οποίος συνδυασμός τώρα παράγει 245 και 370 Nm για μια επιτάχυνση 6,2 δλ. στο 0-100 χλμ./ώρα (κλασικά κόφτης στα 250 χλμ./ώρα). Το νέο GTI ενδεχομένως να έχει λίγο παραπάνω δύναμη, γύρω στα 250-260 άλογα, ενώ το αυτόματο διπλού συμπλέκτη θα μείνει μόνο του στη γκάμα (τώρα προσφέρεται και 6άρι χειροκίνητο).

Get it on Google Play Download on the App Store