Έτσι θα είναι η νέα BMW 3.0 CSL

 

Η BMW ετοιμάζεται να αναβιώσει την 3.0 CSL, μέσα από μια εντυπωσιακή δημιουργία που βασίζεται στη M4. Το αυτοκίνητο προς το παρόν έχει καμουφλάζ, όμως οι συνάδελφοι του Kolesa.ru κατάφεραν να το αφαιρέσουν, μέσω της ψηφιακής οδού.

Τα renderings αναπαριστούν πιστά την κανονική 3.0 CSL (ή 3.0 CSL Hommage, ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί το όνομα), με τις μεγάλες κυκλικές εισαγωγές του προφυλακτήρα, τα ευμεγέθη «νεφρά», τα φουσκωμένα φτερά, τους ανθρακονημάτινους καθρέπτες, τις σφυρήλατες «χωστές» ζάντες (20 ιντσών μπροστά, 21 πίσω), τις δυο εσοχές πάνω από τα εμπρός φανάρια και τη διπλή αεροτομή πίσω, μαζί με το διαχύτη.

Η BMW δεν αποσαφηνίζει αν η επερχόμενη νέα M -που λέγεται ότι θα ονομαστεί 3.0 CSL- βασίζεται στην απλή έκδοση ή την CSL, όμως οι πληροφορίες την θέλουν στα 560 άλογα και αποκλειστικά με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο (550 ίπποι και 8άρι αυτόματο η M4 CSL). Οι ζάντες επίσης φημολογείται πως είναι σφυρήλατες και ειδικά σχεδιασμένες για το συγκεκριμένο μοντέλο, ενώ ηλεκτρικές ανέσεις και κλιματισμός δεν υφίστανται. Οπότε στην ουσία έχουμε να κάνουμε με ακόμα πιο σκληροπυρηνική κατασκευή σε σχέση με τη M4 CSL.

Ακόμα πιο εντυπωσιακή η τιμή της επικείμενης και περιορισμένης παραγωγής «Μπέμπας», που τοποθετείται στις 600.000 ευρώ προ φόρων!

Get it on Google Play Download on the App Store