Έκαναν δώρο αυτοκίνητο σε οδηγό 104 ετών!

Μια αναπάντεχη έκπληξη περίμενε τον κ. Clint Johnson, βετεράνο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και ηλικίας 104 ετών, ο οποίος πήγε να αγοράσει ένα καινούργιο αυτοκίνητο και τελικά δεν το πλήρωσε, αφού του το έκαναν δώρο.

Δείτε ακόμα: Έκανε 1,6 εκ. χλμ. με Nissan Navara και του δώρισαν νέο

Ο κ. Clint πήγε στην αντιπροσωπεία Joe Basil Chevrolet που βρίσκεται στο Μπάφαλο (πόλη στην αμερικανική πολιτεία της Νέας Υόρκης), με σκοπό να αγοράσει ένα ολοκαίνουργιο Chevrolet Sonic (το καινούργιο Aveo). Σίγουρα η έκπληξη των ιδιοκτητών και πωλητών θα ήταν μεγάλη όταν διαπίστωσαν ότι ο εν λόγω ηλικιωμένος είναι 104 ετών, αφού όπως διακρίνεται από τις φωτογραφίες δεν του φαίνεται ο ένας αιώνας και κάτι που έχει περάσει από πάνω του και με πόλεμο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πίστευαν ότι κάποιος τους έκανε ένα αστείο, αλλά ήταν πέρα για πέρα πραγματικότητα.

Ο αντιπρόσωπος της Chevrolet αποφάσισε να δώσει εντελώς δωρεάν το Sonic στο μεγαλύτερο ίσως, σε ηλικία πελάτη του, ο οποίος έχει ακόμα πολύ όρεξη για ζωή. Με αυτό τον τρόπο ο ντίλερ ήθελε να τον ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες του στον πόλεμο και του παρέδωσαν τα κλειδιά άνευ χρημάτων.

Δείτε ακόμα: Κατάσχεση 175 αυτοκινήτων για ξέπλυμα χρήματος

Η αντιπροσωπεία Joe Basil Chevrolet, μέχρι το 2019 διοργάνωνε ένα ετήσιο πρόγραμμα Vehicles for Vets για τοπικούς βετεράνους, στους οποίους έδινε παροχές και δώρα. Λόγω του Κοροναϊού, φέτος δεν έκανε κάποια εκδήλωση, αλλά έδωσε δώρο το αυτοκίνητο στο πρώτο άτομο, που έκρινε πως ήταν το πιο κατάλληλο.

Ο ντίλερ ανακοίνωσε σχετικά: «Ο Clint, ένας βετεράνος του πολέμου 104 ετών, ήθελε να αγοράσει ένα Chevy Sonic 2020 από εμάς, αλλά σκεφτήκαμε ότι από την στιγμή που είχε θυσιάσει τόσα πολλά για εμάς, θα έπρεπε να του το δώσουμε δωρεάν. Ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σου, Clint, δεν μπορούμε ποτέ να εξοφλήσουμε το χρέος μας σε εσένα.»

Συγχαρητήρια στην αντιπροσωπεία για την κίνηση που έκανε και μπράβο στον κ. Clint, ο οποίος είναι ένας αιώνιος μαχητής της ζωής.

Δείτε ακόμα: Τον σταμάτησαν για ΚΤΕΟ και βρήκαν «θησαυρό»

Get it on Google Play Download on the App Store