Δάσκαλος οδήγησης «μπούκαρε» στη σχολή του!

Γνωρίζουμε πως υπάρχουν δάσκαλοι οδήγησης, που δεν το «μυρίζουν» το αντικείμενο. Εκπαιδευτές που τους σβήνει το αυτοκίνητο, βρίσκουν πεζοδρόμια στα παρκαρίσματα, μπαίνουν όπως να ‘ναι σε οπισθογωνίες, μπερδεύουν προτεραιότητες και πολλά σχετικά. Από αυτό, όμως, στο να ρίξει κάποιος το αυτοκίνητο σε κτήριο, και ειδικά στην ίδια του τη σχολή, μεσολαβούν σύμπαντα.

Το πρωτοφανές και οριακά πιστευτό περιστατικό καταγράφηκε στο Κολοράντο, στη σχολή οδηγών «Learn to Drive». Νιώθουμε ήδη τον Νιαγάρα της ειρωνείας να φουσκώνει, καθώς η εκμάθηση οδήγησης από άτομα που τρακάρουν στις ίδιες τους τις δουλειές, μόνο σαρκαστικά και σατυρικά αντιμετωπίζεται – από τη στιγμή, βέβαια, που το ατύχημα προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές και γρατζουνιές. Ένας καινούργιος δάσκαλος οδήγησης, στη δεύτερη μόλις μέρα του στην εν λόγω επιχείρηση, εισέβαλε στο κατάστημα ενώ επιχειρούσε να παρκάρει το προσωπικό του αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι που είδαν το Hyundai Tucson να πηγαίνει κατά πάνω τους, ο δάσκαλος που δίδασκε αλλά δεν σκάμπαζε, έκανε το νούμερο 1 λάθος που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να μαθαίνει τους νέους οδηγούς, στο να το αποφεύγουν: μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο! Αυτή του η σύγχυση έστειλε «καρφί» το κορεατικό SUV στη βιτρίνα της σχολής, μέσα στην οποία περίμεναν αρκετοί μαθητές για να ξεκινήσουν τις πορείες τους. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς σοβαρά, περιορίζοντας τις αναφορές της αστυνομικής έκθεσης σε αμυχές, σπασμένα τζάμια και γκρεμισμένα τούβλα. Όπως είναι λογικό, ο «κατεδαφιστικός» δάσκαλος απολύθηκε την αμέσως επόμενη μέρα.

Get it on Google Play Download on the App Store