Χώρισε και «μπούκαρε» με το Ram του σε σούπερ μάρκετ (+video)

Οι τσακωμοί κι οι εντάσεις είναι σύνηθες φαινόμενο στα ζευγάρια, αρκεί να μην οδηγούν σε χωρισμούς. Οι οποίοι χωρισμοί μπορεί να προκαλέσουν τον χαμό που ακολουθεί στο video.

Ένα νεαρό ζευγάρι στο Τέξας είχε μια διαφωνία στο θέμα της σχέσης τους, η οποία κατέληξε σε πολύ έντονο καβγά. Ένας 19χρονος άρχισε να φωνάζει και να κουνάει απειλητικά τα χέρια του, φοβίζοντας την 18χρονη -πρώην πια- σύντροφό του και τρέποντας τη σε φυγή στο παρακείμενο εμπορικό κατάστημα. Μία περαστική είδε το σκηνικό και έσπευσε να προστατεύσει την νεαρή, πηγαίνοντας μαζί της μέσα στο σούπερ μάρκετ.

Δείτε ακόμα: Range Rover εισέβαλε σε μαγαζί λόγω κολλημένης σαγιονάρας!

Ο Caleb Wilson, όπως είναι το ονοματεπώνυμο του δράστη, περίμενε έξω από το μαγαζί την κοπέλα για «να μιλήσουν» -κατά δήλωση του ιδίου στην αστυνομία. Όσο η 19χρονη δεν έβγαινε, τόσο η υπομονή του Wilson εξαντλείτο. Μέχρι που αποφάσισε να πάρει πρωτοβουλία, εισβάλλοντας με το Ram 2500 στο κατάστημα. Οι δυο γυναίκες, αλλά και οι θαμώνες, γλίτωσαν την τελευταία στιγμή καθώς είδαν το μεγάλο pick up να κατευθύνεται με ορμή προς την τζαμαρία και απομακρύνθηκαν.

Διαβάστε επίσης: Απαγορεύεται ή όχι η οδήγηση με σαγιονάρες;

Στη συνέχεια ο Wilson συνέχισε την ξέφρενη πορεία του στο πάρκινγκ, όπου εμβόλισε ένα σταθμευμένο Toyota Camry, μέχρι που προσέκρουσε σε κολόνα ενός παρακείμενου βενζινάδικου. Η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο συνέλαβε τον 19χρονο, ο οποίος αντιστάθηκε αρχικά, και τον οδήγησε στο νοσοκομείο για ψυχιατρική παρακολούθηση.

Οι κατηγορίες που θα του απαγγελθούν αφορούν καταστροφή ξένης περιουσίας και επίθεση με φονικό όπλο. Το συνολικό κόστος των ζημιών ξεπερνά τις 500.000 δολάρια, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας.

Get it on Google Play Download on the App Store