Αρωματικά κεριά ντίζελ, βενζίνης και δίχρονου!

Θέλετε να μυρίζει το καθιστικό ή η κρεβατοκάμαρά σας σαν πίστα, εθνική οδός ή συνεργείο; Έχουμε τις κατάλληλες λύσεις, μέσα από αρωματικά κεριά που φέρνουν τη μυρωδιά της άκαυστης βενζίνης και το καμένου λαδιού στο σαλόνι σας!

Η Billington Farms Candle Company ειδικεύεται στην παραγωγή αρωματικών κεριών με ιδιαίτερες ρινικές αποχρώσεις, προσφέροντας μια μοναδική συλλογή μηχανοκίνητης προέλευσης. Οτιδήποτε έχει όρεξη να οσμιστεί κάθε φαν των ορυκτών καυσίμων, θα το βρει στο site της Billington: αμόλυβδη βενζίνη, ντίζελ, βιοαιθανόλη E85, αγωνιστικό καύσιμο, 100LL (σαν κηροζίνη, καύσιμο για αεροσκάφη), JP-8 (επίσης για αεροπλάνα, ειδικά μαχητικά με κινητήρες jet), ακόμα και την αξέχαστη διχρονίλα, τόσο σε λάδι όσο και σε βενζίνη! Για την ακρίβεια τα δυο τελευταία έχουν γίνει sold out, δείγμα του πόσο και πόσοι νοσταλγούν τις δίχρονες οσμές.

Οι τιμές ορίζονται είτε στα 14 δολάρια (12,8 ευρώ) είτε στα 24 (22 ευρώ), με τα δίχρονα, αγωνιστικά και E85 κεριά να είναι τα πιο ακριβά. Τα υπόλοιπα κοστολογούνται στα 14 δολάρια, οπότε με ένα 50ευρω μπορείς εύκολα να προμηθευτείς 2-3 διαφορετικά, δίχως βέβαια να περιλαμβάνονται τα μεταφορικά. Η εταιρία που τα παράγει υπογραμμίζει πως δεν μυρίζουν ακριβώς όπως τα πραγματικά καύσιμα, αλλά είναι όσο πιο κοντά στο αληθινό γίνεται. Παράλληλα είναι φιλικά προς το περιβάλλον και έχουν βάση τη σόγια, επομένως σας αφήνουν να απολαύσετε την ατμόσφαιρα του αγαπημένου σας καυσίμου, χωρίς να κινδυνεύετε από δηλητηρίαση ή έκρηξη!

Get it on Google Play Download on the App Store