Μια βίλα σε τροχούς αξίας 558.000 ευρώ!

Η Newmar είναι μια αμερικάνικη εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή πολυτελών αυτοκινούμενων τροχόσπιτων. Στόχος της δεν είναι να προσφέρει ένα απλά διαφοροποιημένο τροχόσπιτο, αλλά ένα υπερπολυτελές σπιτικό πάνω σε τροχούς, σχεδιασμένο για να παρέχει την απόλυτη εμπειρία ζωής στο δρόμο. Η σειρά New Aire πρεσβεύει ακριβώς αυτή τη φιλοσοφία.

Αυτή τη φορά όμως, φαίνεται ότι οι ιθύνοντες της Newmar ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Σκέφτηκαν πως αν θέλουν να τραβήξουν την προσοχή των πιθανών νέων ιδιοκτητών, πρέπει να ξεχωρίσουν από τα προηγούμενα. Αυτό ακριβώς πετυχαίνει, με σχετική ευκολία το νέο New Aire. Όπως και τα υπόλοιπα οχήματα της Newmar, το New Aire έχει χτιστεί πάνω σε ένα προσαρμοσμένο πλαίσιο από τη Freightliner. Προαιρετικά, μπορεί να επιλέξει το πλαίσιο Spartan K2. Aνεξάρτητα από το πλαίσιο, και oι δύο επιλογές έρχονται με κινητήρα 8.9 λτ. ισχύος 450 ίππων και 1.700 Νm ροπής.

Tο νέο New Aire είναι γεμάτο με καινοτόμα χαρακτηριστικά και τεχνολογίες. Από την καμπίνα, με ραδιόφωνο Xite Dash με διπλές οθόνες 10 ιντσών, Nav-N-Go Navigation και Apple CarPlay μέχρι την καμπίνα με το τζάκι, την τηλεόραση LED Samsung 50 ιντσών και τα παράθυρα που παραπέμπουν σε σουίτα, το New Aire δεν τσιγκουνεύεται τις ανέσεις. Σε κάνει κυριολεκτικά να νιώθεις ότι ταξιδεύεις έχοντας πάρει μαζί το σπίτι σου. Όταν θελήσεις να χαλαρώσεις μπορείς να αναπαυτείς στους δερμάτινους καναπέδες του ή να μπεις για μπάνιο στην υπερσύγχρονη ντουζιέρα του. Στη συνέχεια, έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις το φαγητό στην άνετη τραπεζαρία και ακολούθως να πλύνεις τα ρούχα σου στο πλυντήριο-στεγνωτήριο που διαθέτει. Αφού λοιπόν κάνεις όλα αυτά, μπορείς να βυθιστείς στο King-Size κρεβάτι του.

Πέρα όμως από τους χώρους, πάρα πολλά είναι και τα συστήματα ασφαλείας, τα οποία εξασφαλίζουν άνετα και ασφαλή ταξίδια. Το STAR Foundation  βελτιώνει τη δύναμη και την ανθεκτικότητα, ενώ παρέχει μια πιο ήσυχη και πιο σταθερή οδήγηση από οποιοδήποτε άλλο όχημα αυτής της κατηγορίας. Ο κινητήρας ντίζελ Cummins και το προσαρμοζόμενο σύστημα διεύθυνσης Comfort Drive διατίθενται στάνταρ. Καλό θα ήταν πάντως να μην το παρακάνετε με τις εξορμήσεις του. Τα 10.668 χιλιοστά του μήκους του, τα 2.570 χιλιοστά του πλάτους, τα 4.445 χιλιοστά του ύψους του, σε συνδυασμό με το τεράστιο βάρος του θα σας επιτρέψουν να κινηθείτε σε έναν πολύ πολύ ελαφρύ χωματόδρομο. Όσο για την τιμή, ξεκινά από 613.785 δολάρια, δηλαδή από σχεδόν 558.000 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store