Νέο και πιο σεταρισμένο Toyota Corolla Active Sport

Η Toyota παρουσίασε μια νέα και πιο σπορ έκδοση του Corolla στην αγορά της Ιαπωνίας, διαθέσιμη τόσο σε σεντάν όσο και station wagon (Touring Sports) αμάξωμα. Active Sport το όνομά τους, αλλαγές στη σχεδίαση και τις αναρτήσεις οι αναβαθμίσεις τους.

Το Corolla Active Sport ξεχωρίζει από τον νέο προφυλακτήρα μπροστά, με τις ψευδοεισαγωγές και το μεγαλύτερο splitter, τις πλαϊνές ποδιές (με χαραγμένο το όνομα της έκδοσης κιόλας), τις πολυάκτινες 17άρες μαύρες ζάντες, τον ανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα, την αεροτομή (στο Sedan), το μαύρο χρώμα σε κολώνες-οροφή (στο Touring Sports) και το Cement Grey Metallic χρώμα για το αμάξωμα (και στα δύο). Στο εσωτερικό συναντάμε συνδυασμό δερμάτινων και επενδύσεων alcantara, τα μπάκετ καθίσματα εννοείται δεν λείπουν, ενώ ο εξοπλισμός περιλαμβάνει από premium ηχοσύστημα της JBL μέχρι πανοραμική ηλιοροφή (προαιρετικά).

Κάτω από το καπό βρίσκουμε το γνώριμο υβριδικό σύνολο των 140 ίππων, που συνδυάζει έναν 1.800άρη τετρακύλινδρος ατμοσφαιρικό 98 ίππων/145 Nm με έναν ηλεκτροκινητήρα 95 ίππων/115 Nm (συν άλλον έναν σε ρόλο γεννήτριας). Αλλαγές μηχανικής φύσεως εντοπίζονται μόνο στο στήσιμο των μπροστοκίνητων Active Sport (στην Ιαπωνία κυκλοφορεί και τετρακίνητο Corolla), τα οποία διαθέτουν σφιχτότερα αμορτισέρ και ελατήρια χαμηλώματος. Από πλευράς τιμών; Το μπροστοκίνητο Corolla Sedan Active Sport ανοίγει τον τιμοκατάλογο στα 3.140.300 γεν (19.212 ευρώ) και το τετρακίνητο E-Four Touring Sports στα 3.338.300 γεν (20.734 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store