Οι πρώτες τιμές του νέου Opel Frontera

Πριν ένα μήνα η Opel παρουσίασε υπερήφανα το νέο Frontera, σηματοδοτώντας το comeback του ονόματος έπειτα από 20 χρόνια. Τώρα ήρθε η ώρα να μάθουμε τις πρώτες του τιμές, αρχικά για την αγορά της Γερμανίας.

Το Opel που έρχεται να μπει στην καρδιά των C-SUVs, άρα και ενός εκ των εμπορικότερων segments της αγοράς, ξεκινά στην εγχώρια αγορά από περίπου 24.000 ευρώ (έτσι ακριβώς το αναφέρει η ανακοίνωση των Γερμανών), εξοπλισμένο με τον ήπια υβριδικό 1.200άρη τούρμπο των 100 ίππων που ξέρουμε κι από άλλα μοντέλα της Stellantis. Αργότερα θα προστεθεί η ισχυρότερη έκδοση των 136 ίππων. Προς το παρόν, η εναλλακτική είναι αμιγώς ηλεκτρική και ξεκινά από περίπου 29.000 ευρώ (λογικά μαζί με την επιδότηση αγοράς). Τόσο κοστολογείται η εναρκτήρια έκδοση του Frontera Electric, που ανακοινώνεται με αυτονομία μεγαλύτερη των 300 χλμ. Αργότερα θα προστεθεί και έκδοση long range, με δυνατότητα κίνησης γύρω στα 400 χλμ. με μια φόρτιση.

Το νέο Frontera έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στην Κωνσταντινούπολη, όπου ο CEO της Opel, Florian Huettl, δήλωσε: «Φέτος γιορτάζουμε τα 125α γενέθλια της Opel. 125 χρόνια στα οποία πηγαίναμε πάντα μπροστά, προσφέροντας στους πελάτες καινοτόμο, πρακτική και, πάνω απ’ όλα, προσβάσιμη κινητικότητα. Το ολοκαίνουργιο Opel Frontera αποτελεί μια ισχυρή δήλωση των ανωτέρω: εξαιρετικά ευέλικτο, ευρύχωρο και ηλεκτροκίνητο, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα προσελκύσει πολλούς νέους πελάτες στην εταιρία μας». Το λανσάρισμα του Frontera τρίτης γενιάς θα πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι, οπότε και αναμένουμε περισσότερη ενημέρωση σχετικά με τιμές και τεχνικά χαρακτηριστικά από την Opel.

Get it on Google Play Download on the App Store