Πιο τολμηρό και high tech το νέο Hyundai i30

Η Hyundai διατηρεί φρέσκο και αξιόμαχο το i30, φρεσκάροντας το εξωτερικά, εσωτερικά και τεχνολογικά. Μια ανανέωση που κρατάει το μικρομεσαίο τους στην επικαιρότητα, σε μια κατηγορία όπου ο ανταγωνισμός είναι από τους εντονότερους στην αγορά.

Το ανανεωμένο i30 διακρίνεται για την ελαφρώς διαφορετική μάσκα, η οποία τώρα εισέρχεται μέχρι τον προφυλακτήρα, μέσω της οριζόντιας γραμμής που σχηματίζει μαζί του πάνω από την κεντρική εισαγωγή. Οι αλλαγές στο εμπρός μέρος, και συγκεκριμένα τον προφυλακτήρα, συνεχίζονται στα φώτα ομίχλης που αλλάζουν σχήμα και θέση (κάθετα στο πλάι). Τα νέα σχέδια για τις ζάντες αλουμινίου δεν θα μπορούσαν να λείπουν, ούτε η εμπλουτισμένη χρωματική παλέτα. Συνολικά 12 αποχρώσεις προσφέρονται, με τις 7 να είναι καινούργιες (Abyss Black Pearl, Ecotronic Grey Pearl, Ultimate Red Metallic, Jupiter Orange Metallic, Meta Blue Pearl, Cypress Green Pearl και Sailing Blue Pearl). Εννοείται παρούσες και οι κλασικές για facelift αλλαγές στα φανάρια, μέσω των διαφορετικών γραφικών στα LED.

Το φρεσκάρισμα συνεχίζεται εντός του i30, με το ταμπλό να αποκτά ακόμα πιο ποιοτικές και ευχάριστες στην αφή επενδύσεις, ενώ η κεντρική κονσόλα αναβαθμίζει το διάκοσμο με το gloss black φινίρισμα. Η νέα και μεγαλύτερη (δίχως να δίνει ίντσες η Hyundai) οθόνη αφής κυριαρχεί στην κορυφή του ταμπλό, έχοντας δίπλα της έναν (προαιρετικό) ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών. Το i30 υποστηρίζει πλέον over-the-air ενημερώσεις για τους χάρτες του GPS και έρχεται με στάνταρ τα περισσότερα συστήματα ασφαλείας. Η αποφυγή σύγκρουσης (Forward Collision Assist), η διατήρηση λωρίδας (Lane Following Assist) και η ενημέρωση υπέρβασης ορίου ταχύτητας (Intelligent Speed Limit Assist) συγκαταλέγονται στο βασικό εξοπλισμό, όπως και η ειδοποίηση ελέγχου του πίσω καθίσματος (Rear Occupant Alert) για τυχόν ξεχασμένα πράγματα, παιδιά ή κατοικίδια.

Η γκάμα των κινητήρων δεν ανακοινώνεται ακόμα, όμως λογικά δεν θα έχουμε αλλαγές συγκριτικά με την τρέχουσα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την άφιξη του νέου i30 στην αγορά, θα έχουμε εντός του προσεχούς διμήνου.

Get it on Google Play Download on the App Store