Επετειακό νέο Hyundai Tucson για τα 20 χρόνια

To Hyundai Tucson γιορτάζει 20 χρόνια άκρως επιτυχημένης καριέρας (και 2 εκατομμύρια πωλήσεις), με μια επετειακή έκδοση που ξεχωρίζει τόσο για τις ιδιαίτερες πινελιές στο αμάξωμα, όσο ακόμα περισσότερο στην καμπίνα των επιβατών.

Το Tucson 20th Anniversary Edition διακρίνεται εξωτερικά για το Pine Green Matte χρώμα, το οποίο συνοδεύεται από Satin Dark Grey φινίρισμα στις 19άρες ζάντες και διχρωμία σε οροφή-κολώνες. Το σηματάκι που φανερώνει το επετειακό της έκδοσης απαντάται στην πόρτα του πορτμπαγκάζ, ενώ πολύ περισσότερη επετειακή παρουσία έχουμε στο εσωτερικό. Εδώ το «20th Anniversary Edition» παίρνει θέση στα προσκέφαλα δίπλα από το κεντημένο «Tucson», με τα μπάκετ καθίσματα να ντύνονται σε δερμάτινες-suede επενδύσεις και να φοράνε χακί ραφές, σε απόχρωση ανάλογης του αμαξώματος.

Η επετειακή έκδοση δεν κάνει διακρίσεις στα κινητήρια σύνολα, καθώς προσφέρεται με όλη τη διαθέσιμη γκάμα. Από τον ντίζελ 1.6 CRDi των 136 ίππων και τον τούρμπο βενζινοκινητήρα 1.6 T-GDI των 160 ίππων, μέχρι το full hybrid (1.6 T-GDI + ηλεκτροκινητήρας 60 ίππων/264 Nm) των 215 ίππων και το plug-in υβριδικό (1.6 T-GDI + ηλεκτροκινητήρας 91 ίππων/304 Nm) των 252 ίππων, όλα τα Tucson είναι διαθέσιμα για αγορά με τη «φορεσιά» 20th Anniversary Edition. Η παραγωγή της επετειακής έκδοσης θα ξεκινήσει εντός του μηνός, στο εργοστάσιο της Hyundai στην Τσεχία, δίχως να προβλέπεται περιορισμός στον αριθμό αντιτύπων. Οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται τους επόμενους μήνες.

Get it on Google Play Download on the App Store