Ford Ranger και Transit σάρωσαν τα βραβεία

Διπλό χτύπημα από τη Ford στα ετήσια βραβεία επαγγελματικών οχημάτων, καθώς τόσο το Ranger όσο και το Transit Custom κατέκτησαν την πρώτη θέση στις κατηγορίες τους, χαρίζοντας στο «Μπλε Οβάλ» ένα επιβλητικό «2 στα 2» σε pick up και van.

Το Ranger χρίστηκε ως το «Διεθνές Pickup της Χρονιάς» για το 2024, ενώ το Transit Custom είναι το νέο «Διεθνές Van της Χρονιάς». Είκοσι πέντε δημοσιογράφοι επαγγελματικών οχημάτων ψήφισαν το νέο Transit Custom ως το van της χρονιάς, δίνοντας στο όνομα «Transit» το 5ο σχετικό βραβείο μέχρι σήμερα (2001, 2007, 2013 και 2020 τα προηγούμενα). Πέρσι το Transit Custom αναδείχτηκε πρωταθλητής των πωλήσεων στην Ευρώπη για την κατηγορία, ενώ στη Μεγάλη Βρετανία πέτυχε την κατάληψη της πρώτης θέσης στη γενική κατάταξη της αγοράς των επαγγελματικών, ανεξαρτήτου κατηγορίας, για το 2021 και το ’22!

Ανάλογα παράσημα συνοδεύουν και το νέο Ranger, που κέρδισε τον τίτλο για 3η φορά. Από πλευράς εμπορικής απήχησης τα πηγαίνει ακόμα λαμπρότερα, καθότι επί 8 σερί χρόνια αναδεικνύεται το πιο καλοπουλημένο pick up της Γηραιάς Ηπείρου! Η κριτική επιτροπή δοκίμασε το αγροτικό της Ford μαζί με τους άλλους υποψηφίους στη χώρα μας, το καλοκαίρι, χαρίζοντάς του τελικά την τρίτη «κούπα». «Αυτό είναι ένα σημείο υπερηφάνειας για τις ομάδες μας της Ford σε όλο τον κόσμο που προσπαθούν να προσφέρουν προϊόντα με γνώμονα την ποιότητα για τους πελάτες μας. Χαιρόμαστε που η κριτική επιτροπή αναγνώρισε τη δύναμη των νεότερων εμπορικών μας οχημάτων, που κατασκευάστηκαν με σκοπό την υποστήριξη των επιχειρήσεων των πελατών ανάγκες σε όλα τα επαγγέλματα», δήλωσε ο Tim Slatter, αντιπρόεδρος του Product Programs στη Ford., για τη διπλή επιτυχία των Ranger και Transit Custom.

Get it on Google Play Download on the App Store