Το Dacia Jogger γίνεται ο απόλυτος camping σύντροφος

Η Dacia ενισχύει τον πολυχρηστικό χαρακτήρα του Jogger με τα Accessory Packs, από τα οποία ξεχωρίζουν τα  Sleep Pack και Sleep Pack Ultimate, που μετατρέπουν την καμπίνα επιβατών πίσω από τα καθίσματα οδηγού-συνοδηγού σε διπλή κρεβατοκάμαρα και το αυτοκίνητο σε κανονική σκηνή camping, εντός λίγων λεπτών.

Το πακέτο ύπνου είναι η πρώτη παρουσία της νεοσύστατης γκάμας αξεσουάρ InNature, που απευθύνεται στους λάτρεις της φύσης και των εκδρομών στην εξοχή. Το Sleep Pack προσφέρει ένα πλήρες κρεβάτι δυο ατόμωνμήκους 1,90 μέτρων και πλάτους 1,30, μαζί με έναν ευμεγέθη αποθηκευτικό χώρο 220 λίτρων κάτω από αυτό και ελάχιστο χώρο 60 εκατοστών για τα κεφάλια, από πάνω. Η τοποθέτηση γίνεται με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων και πάνω από αυτά, μέσω της πόρτας του πορτμπαγκάζ, σε μια διαδικασία που -σύμφωνα με τη Dacia- απαιτεί λιγότερο από 2 λεπτά και δεν χρειάζεται πάνω από έναν άνθρωπο. Με άλλα λόγια, μπορεί να την ολοκληρώσει και μόνος του ο οδηγός.

Το Sleep Pack συνοδεύεται από ειδικά καλύμματα σε όλα τα παράθυρα, για την αποφυγή των αδιάκριτων βλεμμάτων, ενώ το Sleep Pack Ultimate προσθέτει ολοκληρωμένη σκηνή που προσαρμόζεται στο πίσω μέρος, δημιουργώντας έναν μεγάλο ενιαίο χώρο για τη φιλοξενία ακόμα περισσότερων ατόμων. Το Jogger, δηλαδή, μπορεί να μετατραπεί σε full camper όχημα, προσφέροντας όλα τα κομφόρ για κάμπινγκ.

Μαζί με το στρώμα και τον αποθηκευτικό χώρο, το Sleep Pack ζυγίζει κάτω από 50 κιλά. Η κοστολόγηση του πακέτου φτάνει τα 1.490 ευρώ στη Γαλλία, όταν η παραγγελία γίνει μαζί με του αυτοκινήτου (το Jogger Extreme στις φωτογραφίες), και 1.790 ευρώ ξεχωριστά. Στην Αγγλία είναι σημαντικά ακριβότερο, κοστίζοντας 1.815 λίρες (2.125 ευρώ) το Sleep Pack και 2.165 λίρες (2.535 ευρώ) το Sleep Pack Ultimate. Το Jogger Extreme, τέλος, θυμίζουμε ότι διαθέτει ειδικές επενδύσεις MicroCloud σε καθίσματα και ταμπλό, με μεγαλύτερη αντοχή στη φθορά και τις τριβές, ενώ παράλληλα συναντάμε πατάκια με τοπογραφικά σχέδια και στις τρεις σειρές καθισμάτων, ενώ το ίδιο μοτίβο βρίσκουμε και εξωτερικά στα πλαστικά προστατευτικά.

Get it on Google Play Download on the App Store