Παίξτε μπάλα με ποδοσφαιρικά Bugatti!

Η συντριπτικότατη πλειοψηφία εξ ημών βλέπουμε Bugatti μόνο σε video και φωτογραφίες. Αν κάποιος ταξιδεύει, μπορεί να τον βγάλει ο δρόμος από κάποιο κοσμοπολίτικο μέρος και να θαυμάσει μια Chiron από κοντά. Η Adidas, σε συνεργασία με την γαλλογερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, έρχεται να δώσει μια πολύ πιο οικονομική εναλλακτική, παίζοντας κυριολεκτικά μπάλα με τα όνειρά μας.

Ο κολοσσός της αθλητικής ένδυσης και υπόδησης παρουσίασε τα ειδικά εξελιγμένα και σχεδιασμένα ποδοσφαιρικά παπούτσια X Crazyfast Bugatti, με έμπνευση από τα κάλλη της Bugatti Chiron. O συνδυασμός μπλε-μαύρου έρχεται κατευθείαν από το αμάξωμα του quadturbo 16κύλινδρου hypercar (της Pur Sport, συγκεκριμένα), παρουσία μάλιστα ανθρακονημάτινων ενθέσεων στο πλαϊνό μέρος και τις τάπες! Η επιγραφή «Create The Incomparable (δημιούργησε το ασύγκριτο)» πλαισιώνει το διαχρονικό motto της Adidas (Impossible is Nothing – τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο), με πολλά μικρά σήματα της Bugatti να ντύνουν το υπόλοιπο σκέλος.

Το μπλε χρώμα απαντάται επίσης στο πέλμα του παπουτσιού και τις τάπες, στο μακράν πιο ξεχωριστό ποδοσφαιρικό παπούτσι που κυκλοφορεί. «Κυκλοφορεί» τρόπος του λέγειν βέβαια, καθώς μόλις 99 ζευγάρια Adidas X Crazyfast Bugatti θα διατεθούν και με ανατρεπτικό τρόπο πώλησης. Αν θέλετε να ρίχνετε «κουτούπια» με υπογραφή Bugatti, θα πρέπει να κατέχετε τα των κρυπτονομισμάτων. Τα Crazyfast Bugatti δημοπρατούνται στην πλατφόρμα Collect Web 3 της Adidas μόνο μέσω αυτού του τρόπου, με μίνιμουμ προσφορά τα 0.2 Ether (περίπου 1.700 ευρώ η τρέχουσα ισοτιμία). Αυτό είναι το μίνιμουμ. Το κάθε ζευγάρι, ωστόσο, μπορεί να πάει πολύ ψηλότερα. Ακόμα και στα 1.700 ευρώ πάντως, κανένας δεν πρόκειται να τα πάρει και να τα βάλει στη μπάλα.

Το ντεμπούτο του X Crazyfast Bugatti θα πραγματοποιηθεί εντός των προσεχώς ημερών, με τον εξτρέμ της Μίλαν, Ράφαελ Λεάο, και τον σέντερ φορ της Αλ Ιτιχάντ, Καρίμ Μπενζεμά, σε ρόλο μοντέλων.

Get it on Google Play Download on the App Store