Πραγματικά βελούδινη η BMW XM Mystique Allure

Εκεί που λες ότι η BMW XM δεν μπορεί να γίνει πιο ιδιαίτερη (κι όχι πάντα για τους σωστούς λόγους), έρχεται ένα αυτοκίνητο σαν τη Mystique Allure να σε διαψεύσει πανηγυρικά. Πώς το καταφέρνει; Ντύνοντας ολόκληρο το αμάξωμα με κανονικό βελούδο!

Η μοναδική στο είδος της XM κάνει ντεμπούτο στο Φεστιβάλ των Καννών, ούσα καλυμμένη από βελούδινο ύφασμα (οπότε καλύτερα να μην την πετύχει βροχή). Το ίδιο υλικό «πνίγει» και την καμπίνα επιβατών, ενώ τόσο στο εσωτερικό όσο και το αμάξωμα βρίσκουμε χιλιάδες παγιέτες, που κάνουν ακόμα πιο φαντεζί την εμφάνιση του βαυαρικού SUV. Η BMW μάλιστα συνεργάστηκε με τη Naomi Campbell για την εξέλιξη της Mystique Allure, όπως περήφανα δηλώνει ο επικεφαλής σχεδίασης της φίρμας, Domagoj Dukec.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η BMW βάζει ύφασμα σε αμάξωμα αυτοκινήτου, καθώς το είχε κάνει πρώτη φορά πριν 16 χρόνια. Το 2008 είχε εμφανιστεί το πρωτότυπο Gina Light Visionary Model, του οποίου το εξωτερικό αποτελείτο από ειδικά σχεδιασμένες ίνες και διέθετε ένα καπό, που έμοιαζε να άνοιγε σαν με φερμουάρ!

Προφανώς δεν τίθεται θέμα εισόδου της XM Mystique Allure στη γραμμή παραγωγής, καθότι πρόκειται για ένα και μοναδικό πρωτότυπο. Η βιολετί απόχρωση σε αμάξωμα και 22άρες ζάντες, αντίθετα, είναι πολύ πιθανό να προστεθούν μελλοντικά στην παλέτα του μοντέλου. Όχι με βελουτέ φινίρισμα βέβαια, αλλά και σε μεταλλικό ένα από τα πιο εντυπωσιακά χρώματα της αγοράς θα είναι.

Get it on Google Play Download on the App Store