Νέα Audi S6 και S7 Nardo Sport με σπέσιαλ χρώμα

Τα Audi S6 και S7 φρεσκάρονται εμφανισιακά, φορώντας το δημοφιλέστερο χρώμα στην παλέτα της Audi Sport. Το περίφημο Nardo Grey, που χρησιμοποιείται κατά κόρον στο RS 6, ντύνει πλέον και τις πιο ήπιες γρήγορες εκδόσεις των A6/A7, δίνοντάς τους άλλη αύρα.

Τα δυο Nardo Sport Edition χαρακτηρίζονται από το ανθρακί χρώμα του αμαξώματος και το συνδυασμό του με μαύρες λεπτομέρειες, οι οποίες απαντώντας στην οροφή, τους καθρέπτες, τα φωτιστικά σώματα, τις 21άρες ζάντες και τα αεροδυναμικά στοιχεία. Splitter και διαχύτης (που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες) αποτελούνται από ανθρακονήματα, όπως και τα καλύμματα των καθρεπτών. Ακόμα πιο ωραία τα πράγματα στο εσωτερικό, όπου οι Jet Gray δερμάτινες επενδύσεις παντρεύονται με Crimson Red ραφές και ζώνες.

Ουδεμία αλλαγή παρατηρείται στα μηχανικά μέρη. Και στα δύο μοντέλα S αναλαμβάνει ο γνωστός 2.9 V6 twinturbo, που αποδίδει 444 ίππους στις 5.900 σ.α.λ. και 560 Nm στις 2.700 σ.α.λ. Ο κινητήρας διαθέτει έναν ηλεκτρικό συμπιεστή, που με τη σειρά του βασίζεται σε ηλεκτρομοτέρ για τη δημιουργία πίεσης ώθησης, προτού μπουν στο παιχνίδι οι στροβιλοσυμπιεστές, μειώνοντας στο ελάχιστο το turbo lag. Όλο αυτό, σε συνδυασμό με το σύστημα τετρακίνησης Quattro και το 8άρι αυτόματο κιβώτιο, εξασφαλίζουν στα 2+ τόνων Audi 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 δλ. και τελική ηλεκτρονικά περιοριζόμενη στα 250 χλμ./ώρα.

Το πακέτο Nardo Sport διατίθεται προς το παρόν μόνο στην Αμερική, με τιμή 9.700 δολαρίων (8.724 ευρώ) στο S6 και 11.200 δολαρίων (10.073 ευρώ) στο S7.

Get it on Google Play Download on the App Store