Νέες Alfa Romeo Tonale/Giulia/Stelvio Tributo Italiano

Η Alfa Romeo τιμά και γιορτάζει την ιταλική της κληρονομιά με τις νέες εκδόσεις Tributo Italiano, που αφορούν ολόκληρη τη γκάμα. Tonale, Giulia και Stelvio φοράνε τα γιορτινά τους, αποκτώντας μοναδικά σχεδιαστικά γνωρίσματα και αποπνέοντας Ιταλία σε κάθε σπιθαμή του αμαξώματος.

Οι τρεις επετειακές Alfa ξεχωρίζουν από τη μαύρη οροφή, τις κόκκινες δαγκάνες της Brembo, την ιταλική σημαία στους μαύρους καθρέπτες και τις νέες ζάντες, με κάθε μοντέλο να έχει το δικό του σχέδιο και διάσταση (19 ιντσών στην Tonale, 20 στη Giulia, 21 στη Stelvio). Τα δυο SUV έχουν το μπόνους γνώρισμα των βαμμένων προστατευτικών στα φτερά, τα μαρσπιέ και τους προφυλακτήρες, ενώ και τα τρία προσφέρονται μόνο σε ισάριθμα χρώματα: Rosso Alfa, Verde Montreal και Bianco Alfa, απεικονίζοντας παράλληλα τις αποχρώσεις της ιταλικής σημαίας.

Στο εσωτερικό συναντάμε μαύρες δερμάτινες επενδύσεις για τα καθίσματα με κόκκινες λεπτομέρειες, συν το ανάλογο κέντημα στα προσκέφαλα. Η κόκκινη ραφή επεκτείνεται στο ταμπλό, την κεντρική κονσόλα και το εσωτερικό των θυρών, το ηχοσύστημα είναι της Harman Kardon με 14 ηχεία, ενώ αποκλειστικά για την Tonale Tributo Italiano υπάρχει εφέ ανθρακονημάτων στο φωτιζόμενο ένθετο του ταμπλό.

Οι επιλογές των κινητήρων περιλαμβάνουν τον 2.0λιτρο τούρμπο βενζινοκινητήρα των 280 ίππων και τον 2.2 ντίζελ των 160 ή 210 ίππων, στις Giulia και Stelvio -όλες τετρακίνητες και με 8άρι αυτόματο κιβώτιο, πλην του 2.2λτ. 160 PS (ο μόνος τρόπος για πίσω κίνηση). Η Tonale Tribuno Italiano με τον 1.500άρη mild hybrid υπερτροφοδοτούμενο των 160 ίππων, αλλά και με το τετρακίνητο PHEV σύνολο των 280 ίππων.

Get it on Google Play Download on the App Store