Οι τιμές των Alfa Romeo Tributo Italiano στην Ελλάδα

Οι ειδικές εκδόσεις των Alfa Romeo Tonale, Giulia και Stelvio, ονόματι Tributo Italiano, είναι πλέον στη χώρα μας και γεμίζουν ιταλικό αέρα την ατμόσφαιρα, συνοδευόμενες από τιμές που ανοίγουν στις 52.250 ευρώ και φτάνουν μέχρι τις 75.500 ευρώ. Πρόκειται για την πιο σπορ επιλογή που περιλαμβάνει ο τιμοκατάλογος για κάθε μοντέλο, με εξαίρεση βέβαια τις Giulia και Stelvio Quadrifoglio που με τα 520 άλογά τους βρίσκονται εκτός κάθε συναγωνισμού.

Οι τρεις επετειακές Alfa ξεχωρίζουν από τη μαύρη οροφή, τις κόκκινες δαγκάνες της Brembo, την ιταλική σημαία στους μαύρους καθρέπτες και τις νέες ζάντες, με κάθε μοντέλο να έχει το δικό του σχέδιο και διάσταση (19 ιντσών στην Tonale, 20 στη Giulia, 21 στη Stelvio). Τα δυο SUV έχουν το μπόνους γνώρισμα των βαμμένων προστατευτικών στα φτερά, τα μαρσπιέ και τους προφυλακτήρες, ενώ και τα τρία προσφέρονται μόνο σε ισάριθμα χρώματα: Rosso Alfa, Verde Montreal και Bianco Alfa, απεικονίζοντας παράλληλα τις αποχρώσεις της ιταλικής σημαίας.

Στο εσωτερικό συναντάμε μαύρες δερμάτινες επενδύσεις για τα καθίσματα με κόκκινες λεπτομέρειες, συν το ανάλογο κέντημα στα προσκέφαλα. Η κόκκινη ραφή επεκτείνεται στο ταμπλό, την κεντρική κονσόλα και το εσωτερικό των θυρών, το ηχοσύστημα είναι της Harman Kardon με 14 ηχεία, ενώ αποκλειστικά για την Tonale Tributo Italiano υπάρχει εφέ ανθρακονημάτων στο φωτιζόμενο ένθετο του ταμπλό.

Οι Tributo Italiano ξεκινούν από τις €52.250 για την Tonale με τον ήπια υβριδικό κινητήρα των 160 PS, από τις €68.500 για την τετρακίνητη Giulia και από τις €75.500 για την Stelvio. Ο πλήρης τιμοκατάλογος και όλες οι λεπτομέρειες για τον εξοπλισμό των μοντέλων βρίσκονται στο alfaromeo.gr καθώς και στο επίσημο δίκτυο της εταιρείας. Πέραν των νέων εκδόσεων Tributo Italiano που αφορούν σε όλα τα μοντέλα, ο ανανεωμένος τιμοκατάλογος της μάρκας κρύβει και μια διαφοροποίηση αποκλειστικά για την Tonale. Πλέον το επίπεδο εξοπλισμού Veloce συνδυάζεται με όλους τους διαθέσιμους κινητήρες της, κάτι που σημαίνει το ήπια υβριδικό σύστημα των 130 ή 160 PS, τον 1.600άρη ντίζελ των 130 ίππων και το κορυφαίο plug-in υβριδικό σύστημα με τους 280 PS και την τετρακίνηση.

Get it on Google Play Download on the App Store